Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap. 

Feedback och coachande förhållningssätt

För att leda och utveckla medarbetare måste du kunna kommunicera och motivera dina medansvariga både i vardagen och genom förändring. Du behöver känna trygghet och behärska utmanande situationer. I den här utbildningen får du möjlighet att utveckla din kommunikativa förmåga, lyssna aktivt, samt ge och ta emot feedback.

För att lyckas med ett hållbart ledarskap behöver du som ledare skapa en tillit till dina medarbetare och våga delegera. Det är lättare sagt än gjort. Ett coachande förhållnings­sätt är en kommunikations­stil som är nyckeln till framgång för att skapa självgående individer och team som ständigt utvecklas.

Mål med utbildningen

Bättre förmåga att kunna ge och ta feedback i syfte att förbättra och förstärka ett framgångsrikt beteende för sig själv, andra och organisationen där man verkar. I detta ingår att utveckla förmågan att anpassa sig till olika personers beteendestilar, bygga förtroenden och ha fullt fokus på situationen och den andra personen, genom att utmana, ställa frågor och framför allt lyssna på svaren – det vi kallar för det coachande förhållningssättet.

Huvuddelar i utbildningen

Innehållet i korthet:

 1. Självreflektion
 2. Motivationsfaktorer och personliga drivkrafter
 3. Förändring
 4. Sårbarhet
 5. Stress och hur att hantera den
 6. Viktiga delar i hjärnan att ha koll på
 7. Utmana för att nå mål
 8. Aktivt lyssnande
 9. Lära genom att göra och att våga göra misstag

Tid och plats

16–17 november 2023, Stockholm. 

Dag 1: kl. 10–18

Dag 2: kl. 8.30–16

Kostnad

 • För Vision-medlemmar: 2 500 kronor inklusive moms
 • Pris om din arbetsgivare betalar: 2 500 kronor exklusive moms
 • Ordinarie pris: cirka 19 750 kronor exklusive moms

Anmäl dig till utbildningen

Anmäl dig via länken nedan. Du behöver logga in med bank-id för att ta del av bokningskoden och anmälningslänken till IHM:s utbildningar.

Anmäl dig till IHM:s utbildning (logga in)

Utbildningen vänder sig till chefsmedlemmar inom Vision. För att ta del av erbjudandet måste du vara registrerad som chef i Visions medlemsregister. Om du är osäker, kontrollera dina uppgifter på Mina sidor eller kontakta Vision Direkt.

Mina sidor (logga in)

Kontakta Vision

I samarbete med IHM

Vision erbjuder utbildningen i samarbete med IHM. IHM hanterar anmälningar och support och är personuppgiftsansvarig.

Handledaren hos IHM är Fredrik Hoël.

Har du frågor om utbildningen? Kontakta IHM:s kontaktperson:

Denice Honkanen

denice.honkanen@ihm.se

070-421 21 59

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss