×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Det svåra samtalet – konflikthantering i ledarskapet

Det finns många svåra situationer där du ska utöva ditt chef- och ledarskap. En stor del av din vardag som ledare handlar om kommunikation och samtal. För att skapa bästa tänkbara förutsättningar för dig och dina medarbetare att utveckla trygga, öppna relationer – och därmed goda resultat – är din förmåga att kommunicera avgörande.

Särskilt viktigt är det att kunna hantera personalförändringar, intressemotsättningar, personliga/organisatoriska kriser och friktion, som alltid finns på en arbetsplats, på ett konstruktivt och professionellt sätt.  

Mål med utbildningen

Efter programmet har du fått en ökad kunskap i att ge feedback och bidra till andras utveckling. Ökad kunskap om konkreta verktyg för att förbereda, genomföra och följa upp ett utmanade samtal

Huvuddelar i utbildningen

  • Stress – vad är det som gör att vi närmar oss en konfliktsituation?
  • Psykologi – hur påverkas jag och hur blir jag själv påverkad i kommunikation med andra?
  • Förbereda, genomföra och följa upp det svåra samtalet.
  • Att hantera reaktioner och känslor.
  • Ökad kunskap att hantera besvärliga beteende vs besvärliga personer.
  • Att ge feedback och bidra till den andras utveckling.
  • Ökad självinsikt om dig som ledare.

När och var

Distans, 10-11 juni.

IHM Handledare

Marie Wijkander

Pris

Pris för medlemmar: 1 975 kronor inkl. moms.
Pris då medlemmens arbetsgivare betalar: 1 975 kronor exkl. moms.
Ordinarie pris: ca 19 750 inkl. moms.

Anmälan

Klicka på länken nedan - du kommer få logga in med Bankid för att ta del av bokningskod och anmälningslänk till IHM.

Anmäl dig (logga in)

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till chefsmedlemmar inom Vision. För att ta del av erbjudandet ska du vara registrerad som chef i Visions medlemsregister. Om du är osäker, kontrollera dina uppgifter på vision.se/Mina sidor eller kontakta Vision Direkt på telefon 0771-44 00 00.

Utbildningarna erbjuds i samarbete mellan IHM och Vision. IHM hanterar anmälningar och support och är personuppgiftsansvarig.

Kontakt IHM

Sarah Johansson
031-3352009
sarah.johansson@ihm.se

 

Vårt frågeforum