×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Leda offentligt finansierad verksamhet i en ny tid

Hur kan du som ledare av en offentligt finansierad verksamhet öka din förmåga att identifiera och fokusera på rätt saker, i rätt tid, med rätt arbetssätt, för att säkerställa såväl hög kvalitet som en ekonomi i balans?

Som ledare för offentligt finansierad verksamhet ställs du inför allt högre krav och förväntan från såväl uppdragsgivare som brukare. Du styr mot högt uppsatta finansiella mål, samtidigt som verksamheten måste hålla högsta kvalitet utifrån sitt syfte. En kritisk framgångsfaktor blir din förmåga att identifiera samt ge förutsättningar för att dina medarbetare arbetar utifrån en inre drivkraft där såväl engagemang som medarbetarnas fulla potential leder mot verksamhetens gemensamma mål.

Mål med utbildningen

 • Förståelse för hur du som ledare skapar engagemang och delaktighet i en föränderlig tid.
 • Konkreta tips och verktyg för effektiv styrning och ledarskap utifrån verksamhetens olika typer av mål. 
   

Huvuddelar i utbildningen

 • Mål utifrån intressenternas perspektiv (medborgare, brukare m.m.)
 • Verktyg för engagemang, samsyn och delaktighet
 • Ledarskapets målkedja
 • Modeller för styrning- Fyra standards
 • Organisationskultur – verktyg för att konkret utveckla organisationskulturen och integrera kulturen i det dagliga ledarskapet
 • Identifiera kritiska nyckelbeteenden som får verksamheten att gå från ord till handling
 • Effektiva och värdeskapande arbetsflöden
 • Visualisering – ett effektivt sätt att implementera förändringar

När och var: Distans 9-10 september.

Pris
Pris för medlemmar: 1 975 kronor inkl. moms.
Pris då medlemmens arbetsgivare betalar: 1 975 kronor exkl. moms.
Ordinarie pris: ca 19 750 inkl. moms.

Anmälan

Klicka på länken nedan - du kommer få logga in med Bankid för att ta del av bokningskod och anmälningslänk till IHM.

Målgrupp
Utbildningen vänder sig till chefsmedlemmar inom Vision. För att ta del av erbjudandet ska du vara registrerad som chef i Visions medlemsregister. Om du är osäker, kontrollera dina uppgifter på vision.se/Mina sidor eller kontakta Vision Direkt på telefon 0771-44 00 00.

Utbildningarna erbjuds i samarbete mellan IHM och Vision. IHM hanterar anmälningar och support och är personuppgiftsansvarig.

IHM Handledare: Günther Hiltmann

Kontakt IHM
Sarah Johansson
031-3352009
sarah.johansson@ihm.se


 

Vårt frågeforum