Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Vision på Kvalitetsmässan 2022

Den 2-4 maj är det åter dags för Kvalitetsmässan på Svenska Mässan i Göteborg. Vision kommer självklart finnas på plats och du som medlem i Vision Chef går in kostnadsfritt. Du får dessutom 1000 kronor rabatt på konferensbiljetter.

Kvalitetsmässan

Kvalitetsmässan är den självklara mötesplatsen för alla som leder och utvecklar offentlig sektor. 

Mer om Kvalitetsmässan (kvalitetsmassan.se)

Vision kommer att delta i flera seminarier och sändningar under mässans konferensprogram. Visions förbundsordförande Veronica Magnusson kommer bland annat delta i ett seminarium om distansarbete.

Visions arbetsmiljöstrateg Björn Cardenas kommer att hålla en utbildning på temat distansarbete där ny kunskap om såväl medarbetares som chefers upplevelse av distansarbete diskuteras. Viktiga lärdomar finns att hämta ur denna kollektiva erfarenhet. Vad behöver vi tänka på inför den pågående utvecklingen av ”det nya normala” på våra arbetsplatser?

Det kommer också att finnas fler möjligheter till kostnadsfri kompetensutveckling för mässbesökare under mässan.

Här hittar du oss

Vision Chef kommer att finnas på plats på mässan och du hittar oss i Monter B 04:12.

Pris

Som medlem i Vision får du fri entré till fackmässan (ordinariepris är 490 kronor) och 1000 kronor rabatt på konferensdeltagande i Kvalitetsmässans program. 

För att beställa din fria entré och/eller rabatt på konferensen behöver du en rabattkod.

Hämta din kod (logga in)

När du är medlem i Vision Chef kan ta del av ett stort utbud av kostnadsfria seminarier, workshops och utbildningar. Det ingår i ditt medlemskap.

Utbildning och nätverk

Ännu inte medlem i Vision Chef? Bli medlem nu - tre månader kostnadsfritt!

Tre månader utan kostnad!

Bli medlem

Frågor & svar