×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Chefsboostaren

Den 19 november arrangerar Vision Chef och JP Infonet ett kostnadsfritt webbinarium om lojalitetsplikten. Välkommen!

Lojalitetsplikten innebär att arbetstagaren ska sätta arbetsgivarens intresse först. Arbetstagaren får inte agera på ett sätt som skadar arbetsgivarens verksamhet eller förtroendet för denna. Men hur långt sträcker sig egentligen denna skyldighet? Hur förhåller sig lojalitetsplikten till exempelvis yttrandefriheten och kritikrätten? Och på vilket sätt skiljer sig reglerna åt i privat respektive offentlig sektor?

I detta webbinarium utforskar vi gränserna för arbetstagarens lojalitetsplikt. Vi kommer bland annat prata om upplysningsplikt, visselblåsare, bisysslor och vad konsekvensen kan bli om en arbetstagare bryter mot lojalitetsplikten.

Varmt välkommen till JP Infonets och Vision chefs kostnadsfria webbinarium den 19 november, klockan 12.00–13.00.

Du anmäler dig på JP Infonets webbplats, klicka här.

Bjud gärna med dig dina chefskollegor - de behöver inte vara medlemmar i Vision!