×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

NOLO-kongress för medicinska sekreterare

Välkommen på nordisk kongress för medicinska sekreterare den 25-26 september 2019 på Sankt Gertrud konferens i Malmö! Vision arrangerar NOLO-kongress för medicinska sekreterare som är yrkesverksamma i de nordiska länderna.

Mer om NOLO-kongressen

På NOLO-kongressen träffas cirka 250 personer från Danmark, Finland, Färöarna, Grönland, Island, Norge och Sverige. Konferensprogrammet ger dig möjligheter att utbyta erfarenheter om yrkesfrågor och arbetsvillkor med yrkesverksamma kollegor från hela Norden. Vi kommer också att presentera resultaten från en gemensam medlemsenkät där vi samlat in synpunkter och statistik om hur medicinska sekreterare ser på sitt yrke och sina arbetsvillkor i de nordiska länderna.

Praktiskt och anmälan

Konferensavgiften måste bekostas av Vision regionalt/lokalt eller av din arbetsgivare. Du kan välja på några olika hotell runt konferensanläggningen, som ligger i centrala Malmö, och kostnaden läggs till utöver konferensavgiften. Det kan också vara bra att tänka på att det också tillkommer reskostnader och eventuella kostnader för förlorad arbetsförtjänst. Om du inte behöver hotell betalar du bara konferensavgiften. Här kan du ställa frågor om avgiften.

Här hittar du anmälan och betalning.

Företaget Mkon i Malmö hjälper oss med allt det praktiska kring konferensen. Om du har några frågor om konferensanläggningen, boende, tillgänglighet, mat eller fakturering så vänd dig gärna till info@mkon.se

Om du har frågor om programmet, så vänd dig till patricia.widergren@vision.se Hela kongressen kommer att ske på NOLO:s arbetsspråk engelska, utan tolkning.

Nyheter

Snabba tips inför lönesamtalet

Det är viktigt att du förbereder dig så mycket som möjligt inför ditt lönesamtal. Då är det lättare att argumentera för din lön och dina förmåner. Här får du fem tips på saker du kan göra för att förbereda dig.  2019-01-17

Så lyckas du koppla bort jobbet i jul

Många har svårt att ta ledigt från jobbet under julen. Här kommer några tips från Angela Ahola, doktor i psykologi, om hur du kan koppla bort arbetet under julledigheten.  2018-12-19

Andreas Dits.

Dags att planera in höst- och julledigheten

Just nu kan julen kännas väldigt långt borta. Men det kan redan nu vara smart att börja planera in julledigheten och annan ledighet i höst och vinter.  2018-10-10

Vision vill inspirera fler att förverkliga sina jobbdrömmar

Visions nya kampanj "Gör ditt jobb till din dröm" syns i olika kanaler från och med den 7 september 2018. Med kampanjen vill vi inspirera medlemmar att förverkliga sina drömmar om framtidens arbetsliv – oavsett om det handlar om att utvecklas i sin yrkesroll, byta karriär eller förändra något på sin arbetsplats.  2018-09-20

Till arkivet

Vårdadministration

Vision är fackförbundet för dig som jobbar med vårdadministration eller studerar till medicinsk sekreterare. Om du till exempel arbetar som medicinsk sekreterare, läkarsekreterare eller vårdadministratör, ska du vara med i Vision. 

Läs mer

1312 nya medlemmar under september

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Det här tjänar du

Oskar är medicinsk sekreterare i ett landsting och tjänar över 59 000 per år på kollektivavtalet som Vision har tecknat med hans arbetsgivare.

Det här tjänar du

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb