×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Lärare, skola och utbildning

Till dig som är medlem i Vision

Har du tagit del av dina erbjudanden och förmåner som kommer med medlemskapet i Vision? Läs mer om dina schysta medlemsförmåner här nedan.

Till dig som ännu inte är medlem

Arbetar du som visstidsanställd lärare och saknar lärarexamen? Då kommer du att kunna vara med i Vision från och med den 1 januari 2020. 

Personlig rådgivning, lönecoachning, en inkomstförsäkring i toppklass och mycket mer ingår i medlemskapet. 

Redan idag kan du som arbetar som skolsekreterare eller skoladministratör vara med i Vision. Välkommen!

Vision och Lärarförbundet kommer att starta ett samarbete med anledning av att Lärarförbundet har beslutat att det från och med 1 januari 2020 krävs relevant utbildning för att bli medlem. I de flesta fall innebär det lärarexamen, eller studier för att få lärarexamen, men inte för alla medlemsgrupper.

Vill du veta med om Lärarförbundets beslut gällande förändring av medlemskapsregler, läs mer här.

Bli medlem

Bli medlem

En Inkomstförsäkring i toppklass

Du får en av marknadens bästa inkomstförsäkringar som ger upp till 80 procent av din lön i 180 dagar, även om du säger upp dig själv. Gäller alla anställningar, även vikariat.

Utvecklas på jobbet

Vi erbjuder tjänster som kan stötta dig när du vill utvecklas på jobbet eller byta jobb: lönecoachning, Linkedin-kurs, karriärsamtal, cv-granskning och intervjuträning.

Personlig rådgivning

Som medlem kan du höra av dig till Vision Direkt och få råd om allt som rör din arbetssituation. Du ringer oss och får svar direkt. Eller så mejlar du och får svar inom 12 timmar.

Värde i vardagen

Som medlem har du tillgång till många schysta medlemsförmåner! Du får bland annat rabatter på bolån, försäkringar, träningskort, litteratur och semesterstugor. Och Tidningen Vision förstås!

Medlemsförmåner

Vad kostar det?

Bli medlem och prova Vision i tre månader utan kostnad! Därefter räknas medlemsavgiften på din inkomst.
Är du under 30 år? Då betalar du bara 100 kronor för hela första året.
Är du student betalar du 100 kronor för hela studietiden.

Räkna ut din avgift

Vad vill du förändra?

Vill du förändra något på jobbet är Vision rätt plattform. Prata med dina kolleger om din idé och använd Vision för att prata med arbetsgivaren om hur ni kan gå vidare.

Som ett av fackförbunden för tjänstemän inom skola och utbildning kan Vision göra verklig skillnad, både för dig på din arbetsplats och i utvecklingen av framtidens välfärd.

Inflytande på jobbet

Bli medlem

Bli medlem

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb