×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Tipsa oss om chefsmedlemmar

Har du värvat en chefskollega till Vision? Eller känner till någon som skulle kunna vara med i Vision Chef? Tipsa oss! Följ anvisningarna här nedanför så skickar vi hem två biobiljetter eller en Sverigecheck (värde 200 kr, gäller i de flesta matbutiker och apotek) till dig som tack för hjälpen om personen väljer att bli medlem. Tillsammans kan vi skapa ett mänskligt arbetsliv!

Gör så här för att värva/tipsa

  • Fyll i uppgifter om dig och den du tipsar om i formuläret nedan och välj premie.Vi ringer upp personen inom kort och berättar om medlemskapet.
  • Biobiljetterna/Sverigecheckarna skickas ut när/om vi ser att den du tipsat om blivit medlem.
  • Om du vill kan du fråga personen om medlemskap i Vision Chef redan innan du tipsar. Om hen vill bli medlem direkt ber du personen fylla i medlemsanmälan på webben, eller sms:a Vision Chef till 71 501.

Som medlem i Vision får du en mängd medlemsförmåner anpassade för chefer och chefers utveckling. Bland annat får du som chef tillgång till Chef Direkt: en exklusiv och professionell rådgivning som finns tillgänglig precis när du behöver den. Du får en personlig ombudsman, tillgång till Sveriges största chefsnätverk, ledarskapsutbildningar, utvecklande chefsseminarier och kurser anpassade för dig som är chef. Du får också tidningen Chefen i fokus hem i brevlådan.

Du som värvar

Jag som värvar 
Namn
Personnummer
Mejladress
Jag har värvat 
Namn
Personnummer
Mejladress
Telefonnummer
Som premie väljer jag:

 
 

 

Vision chef

Vision är fackförbundet för dig som är chef i kommun eller landsting, i ett bolag med koppling till välfärden eller en kyrka.

Det här vill Vision

Chefen i fokus

Visions tidning för dig som leder och utvecklar välfärden. Tanken är att du som chef ska bli inspirerad, stärkt och peppad i din ledarroll av läsningen.

Läs senaste numret

En modig ledare vågar be om råd

Den som får andra att växa och bli starkare kan också behöva extra kraft ibland. Chef Direkt är vår professionella rådgivning för alla frågor som rör din roll och verklighet som ledare. 

Kontakta Chef Direkt

1830 nya medlemmar under oktober

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!