×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten. Jag kan också betala via autogiro eller e-faktura.

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Kurser hos Chefsverkstaden

Vill du utveckla ditt ledarskap men har svårt att få tid över att åka iväg på kurser? Fram till 31 december har du som medlem i Vision Chef 10 procent rabatt på valfri distanskurs hos Chefsverkstaden.

Chefverkstadens kursupplägg

Hos Chefsverkstaden hittar du flexibla och webbaserade utbildningar för chefer och ledare. De innehåller faktatexter men också mängder av tips, checklistor, mallar och exempel. I varje avsnitt får du också reflektionsfrågor och träningsuppgifter som du kan jobba med på egen hand. Kurserna består vanligen av sex till åtta avsnitt och du får ett nytt avsnitt i veckan. Men du behöver inte stressa, när du väl har börjat har du 12 månader på dig att avsluta kursen!

I slutet av varje avsnitt får du materialet som pdf-fil som är enkel att skriva ut. Därutöver kan du i de flesta av kurserna, om du vill, göra inlämningsuppgifter och få personlig återkoppling – då lär du dig ännu mer. Om du gör det får du ett kursintyg när du är klar vilket betyder att du kan fylla på ditt CV.

Rabatt för medlemmar

Fram till 31 december 2018 får du som medlem i Vision Chef 10 procent rabatt på en valfri kurs hos Chefsverkstaden. Du anmäler dig till kursen via Chefsverkstadens webbplats och anger rabattkoden VISION2018 vid betalning. Rabatten gäller endast ordinarie kurser med kursintyg.


Så tycker några tidigare kursdeltagare

− Kursen Kommunikation som fungerar har ett bra språk, det är lätt att förstå och jag gillar tonen men framför allt har jag lärt mig en massa! Det är bra att innehållet är konkret så att jag kan hänga upp min egen verklighet på det. Kursen är på pricken där jag befinner mig och den känns väldigt användbar!
Katarina Sjögren, sakkunnig, HR-avdelningen på Polismyndigheten

− Jag har använt Pia i Chefsverkstaden för att vrida och vända på frågor som rör mitt chefs- och ledarskap i ett par år. Pia lyssnar och ställer frågor som ger mig möjlighet att sätta ord på mina tankar. Hennes lyhördhet och raka angreppssätt gör att jag efter varje samtal känner mig påfylld, nedvarvad men också väldigt nöjd.
Janet Engstedt, Verksamhetschef HR -stöd, Region Västmanland

 

Nyheter

Andreas Dits.

Andreas Dits.

Dags att planera in höst- och julledigheten

Just nu kan julen kännas väldigt långt borta. Men det kan redan nu vara smart att börja planera in julledigheten och annan ledighet i höst och vinter.  2018-10-10

Vision vill inspirera fler att förverkliga sina jobbdrömmar

Visions nya kampanj "Gör ditt jobb till din dröm" syns i olika kanaler från och med den 7 september 2018. Med kampanjen vill vi inspirera medlemmar att förverkliga sina drömmar om framtidens arbetsliv – oavsett om det handlar om att utvecklas i sin yrkesroll, byta karriär eller förändra något på sin arbetsplats.  2018-09-20

Chefsspaning: Så motiverar du dina medarbetare

Ett av chefens viktigaste uppdrag är att skapa engagemang på arbetsplatsen. Psykologen och författaren Niklas Laninge tipsar om några knep som skapar förutsättningar för en kultur där alla känner sig motiverade och bekräftade.  2018-09-10

Unga vill bli chefer

Fler än hälften vill arbeta som chefer i framtiden. De främsta anledningarna är att de vill utveckla sig själva och verksamheten. Det visar en undersökning bland unga Visionsmedlemmar.  2018-09-03

Till arkivet

Vision chef

Vision är fackförbundet för dig som är chef i kommun eller landsting, i ett bolag med koppling till välfärden eller en kyrka.

Det här vill Vision

Chefen i fokus

Visions tidning för dig som leder och utvecklar välfärden. Tanken är att du som chef ska bli inspirerad, stärkt och peppad i din ledarroll av läsningen.

Läs senaste numret

En modig ledare vågar be om råd

Den som får andra att växa och bli starkare kan också behöva extra kraft ibland. Chef Direkt är vår professionella rådgivning för alla frågor som rör din roll och verklighet som ledare. 

Kontakta Chef Direkt

519 nya medlemmar under december

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!