×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten. Jag kan också betala via autogiro eller e-faktura.

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

LÄST & hört

2017-05-03

Chefen i Fokus nr 2 2017. Hon kom som kärleksflykting. Hennes man flydde från Iran. Ett och ett halvt år senare kom Azita Shariati och startade från noll. I dag är hon prisad VD för Sodexo.

Bästa ögonöppnaren

Azita Shariati hade jobbat i femton år på olika chefsbefattningar inom Sodexo när hon fick frågan av en journalist om hon hade blivit inkvoterad för att hon är kvinna och invandrare. Hon skriver att hon fram till den dagen själv inte ens tänkt tanken. Hon har hela tiden trott att hon är där hon är tack vare sin kompetens. Tankeväckande.

Bästa citatet

”Motivation skapar energi som gör det enklare att genomdriva förändringar. Och det är just det som är min styrka som ledare: jag skapar energi.”

Det bästa med boken

En spännande historia om vad en människa kan åstadkomma med sitt liv tack vare en stark personlighet, intelligens, och drivkraft. Här är en person som verkligen lever upp till uttrycket ”att starta med två tomma händer”.

Det värsta med boken

Privata händelser blandas med ledarskapstips. Det blir intressantare läsning, men det som förtar upplevelsen är att här målas samtidigt upp en bild av en superkvinna som klarar allt. Hon marscherar genom livet med frejdig beslutsamhet och utan att kröka ett hår på den perfekta frisyren. Alla upplevelser, från flykten från sitt hemland, till nära-döden-upplevelser använder hon sig av i sitt ledarskap.

Då slutar jag läsa

Det blir lite väl magstarkt när hon beskriver hur hon bjuder in till en stor studentfest. Hon ska göra allt själv. Dagen och kvällen innan festen blir hon fast i möten med Europachefen. Men inte låter hon sig hindras av det. Halv tolv på natten sätter hon igång och lagar mat. Kvart i fyra har hon gjort en massa konstnärliga snittar. Festen blir fantastisk och maten perfekt förstås.

Kommentarer

Vi strävar efter att kommentarerna håller hög kvalitet. Inlägg med rasistiskt eller sexistiskt innehåll är inte tillåtna och kommer inte att publiceras. Vi förbehåller oss också rätten att inte publicera inlägg med kränkande personangrepp eller som på annat sätt bryter mot Visions villkor för kommentarer. Genom att publicera kommentarer nedan godkänner du våra villkor för publicering.

comments powered by Disqus

Artiklar

Illustration: Helena Bergendahl

Resan mot framtiden

Sverige ska bli bäst i världen på att använda digitaliseringens möjligheter. Så lyder riksdagens kaxiga mål. Chefer i kommuner och landsting får bära ett stort ansvar.  2018-11-09

Enhetschefen Louise ­Andersson (mitten) är stolt över sina chefskollegor, och tycker att de är värda den satsning som Sala kommun gör. Foto: Jonas Bilberg

Lönesatsning i flera kommuner

Det är enhetschefernas år i år. I alla fall sett till löneutfallet. Åtminstone i ett flertal kommuner.  2018-11-09

Från präst till före­läsare på heltid. Ann-Christine Ruuth lär chefer göra arbetsplatsen transinkluderande. Foto:  André De Loisted

Transformerar synen på HBTQ

Vad behöver transpersoner på jobbet? Samma sak som alla andra: att bli sedd och bekräftad. Ann-Christine Ruuth har en mission. Att lära chefer HBTQ-kunskap.  2018-11-09

”Vi har haft en bra dialog med arbetsgivaren”, säger Marie-Anne Karlsson (till höger) om beredskapsavtalet. Kollegan Monica Kihlström är också nöjd. Foto: Mikael ljungström

Betald ledighet efter beredskap

Inskränkning i privatlivet men tryggare medarbetare och betald ledighet var nionde fredag. Nu finns beredskapsavtal för enhetschefer i omsorgen i Karlsborgs kommun.  2018-11-09

Till arkivet

Ledare: Ta mig i handen

Lotta Ekstedt, chefredaktör

Läs ledaren här!