×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten. Jag kan också betala via autogiro, Kivra eller e-faktura.

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

  • Vesna Jovic har fått jobbet som ny vd för SKL. Foto: Thomas Carlgren

    Vesna Jovic har fått jobbet som ny vd för SKL. Foto: Thomas Carlgren

Hallå där, Vesna Jovic

2017-01-25

Chefen i Fokus nr 1 2017. Vesna Jovic är kommundirektör i Huddinge, som fått jobbet som ny vd för ­Sveriges Kommuner och Landsting, SKL.

 Dags att byta jobb efter 28 år?

– Ja, efter så lång tid hos samma arbetsgivare tyckte jag det var läge att byta när det dök upp ett jobb som jag var intresserad av. Men det känns ovanligt, som du förstår, men samtidigt spännande och roligt. Jag är redo.

Hur fick du jobbet?

– Jag blev uppringd, som en av flera kandidater. Ja, head-huntad.

Varför just du?

– Jag tror att organisationen var ute efter någon som kan driva frågor, utveckling och få fram resultat. Jag är också kommunikativ och har lätt att få med mig medarbetare inför förändringar.

Hur kommer det att märkas att du är vd på SKL?

– Vi får vänta och se. Jag börjar jobbet någon gång under våren, och då ska jag bilda mig en uppfattning om vad som ska göras, även om jag under åren har följt SKL vid sidan av och genom olika styrgrupper.

Är alla dina år i Huddinge kommun en fördel?

– Absolut. Erfarenheten av åtta år som kommundirektör är viktig. Men jag har jobbat med massor av andra saker i kommunen, som socialchef och kommundelschef, med flykting/invandringsfrågor, kommunikation och kultur, ja, rubb och stubb. Det är en styrka som jag tar med mig.

Men ingen erfarenhet från landstinget. Hur kompenserar du det?

– Det finns beröringspunkter mellan kommuner och landsting, så jag har viss insyn. Men jag behöver jobba nära landstingsdirektörer och politiker. Och jag ska läsa in mig och lyssna

Kommentarer

Vi strävar efter att kommentarerna håller hög kvalitet. Inlägg med rasistiskt eller sexistiskt innehåll är inte tillåtna och kommer inte att publiceras. Vi förbehåller oss också rätten att inte publicera inlägg med kränkande personangrepp eller som på annat sätt bryter mot Visions villkor för kommentarer. Genom att publicera kommentarer nedan godkänner du våra villkor för publicering.

comments powered by Disqus

Artiklar

Illustration: Helena Bergendahl

Svårt dela på lönekaka

Snart är det dags för den årliga ­löne­revisionen. Men kravet på att ­sätta rätt löner upplevs ofta som omöjligt när det finns för lite pengar att fördela. Det visar en undersökning som Chefen i fokus gjort.  2019-01-29

Foto: Rickard Kilström

”Alla har rätt till en fjärde chans”

För sex år sedan var Said Shahabpour på botten. Missbrukare, kriminell och hemlös. Nu leder han en av Norrköpings fritidsgårdar, som han har lyft från kaos till trygghet.  2019-01-29

Illustration: Hanna Albrektson

Bli en social stjärna

Det lönar sig att ha social kompetens. Det ger faktiskt mer cash i lönekuvertet. Det visar en ny undersökning. Så här förbättrar du den förmågan.  2019-01-29

Anki Möllberg är en närvarande chef. Foto: Maria Hansson

Vände kris till arbetsglädje

Anki Möllberg och hennes arbetsgrupp i hemtjänsten i Sunnansjö/Nyhammar i Ludvika har fått kommunens hälso- och arbetsmiljöfrämjandepris. Efter många år av höga sjuktal och konflikter präglas arbetsplatsen av arbetsglädje.  2019-01-29

Till arkivet

Ledare: Social och/eller pratglad?

Lotta Ekstedt, chefredaktör

Läs ledaren här!