×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Vem tycker du ska bli Årets Chef i fokus 2020?

Har du en toppenchef? En som stöttar dig i vått och torrt, sporrar dig att göra det du trodde var omöjligt och ger beröm när du behöver det som mest? Eller en klok chefskollega som du kan be om råd, bolla vardagsproblem och skratta tillsammans med?

Nominera din kandidat till Årets Chef i fokus med en kort motivering och var med i utlottningen av biobiljetter!

Sista dag att nominera: 31 januari 2020. 

Mer information om priset

Priset delas ut av ledarskapstidningen Chefen i fokus. Tanken är att uppmärksamma goda ledarskapsinsatser och lyfta fram hur viktigt ett gott ledarskap är för att skapa en god arbetsmiljö. Något som är mycket betydelsefullt - både för medarbetare och organisationer. 

Vinnaren utses av en jury bestående av: Charlotte Hågård (karriärcoach), Svante Randlert (varumärkes- och ledarskapsexpert), Caroline Farberger (vd på Ica Försäkring) och Lotta Ekstedt (chefredaktör Chefen i fokus).

Priset kommer att delas ut på Ledarskapsdagarna i Tylösand 12-13:e maj 2020.

Vinnaren får – förutom äran – inträde och boende på Ledarskapsdagarna samt ett fint diplom.  

All ev vinstskatt betalas av vinnaren. Biobiljetter kommer att lottas ut bland alla som nominerar.

FAQ om Årets Chef i fokus 2020

Vem kan vinna?
Medlemmar i Vision som har en chefstjänst.

Vem kan nominera?
Vem som helst som vill lyfta fram sin egen eller någon annans chef.

Vad vinner man?
Äran, ett fint diplom, priset delas ut på ledarskapsdagarna 12-13:e maj 2020 i Tylösand. Massor av kunniga ledarskapsföreläsare kommer att finnas på plats och chefer från olika sektorer att mingla och utbyta erfarenheter med. Vinstskatt betalas av vinnaren.

Får den som nominerar något?
Vi kommer att lotta ut biobiljetter bland alla som nominerar.

Vem betalar resan till Tylösand?
Resan får den som vinner själv stå för. Det förekommer att arbetsgivaren betalar för resa och står för arbetstiden under Ledarskapsdagarna.

Vem bestämmer vem som ska vinna?
Det gör en jury som består av: Charlotte Hågård (karriärcoach), Svante Randlert (varumärkes- och ledarskapsexpert), Caroline Farberger (vd på Ica Försäkring) och Lotta Ekstedt (chefredaktör Chefen i fokus).

 

Nyheter

Så lyckas du koppla bort jobbet i jul

Många har svårt att ta ledigt från jobbet under julen. Här kommer några tips från Angela Ahola, doktor i psykologi, om hur du kan koppla bort arbetet under julledigheten.  2019-12-16

Jokkmokk vände rekryteringstrenden

Fler chefer med renodlat ansvar, ett nytt stipendium för de som vill plugga vidare och närhet till kommunens stödfunktioner. Det är några av framgångsfaktorerna som under de senaste åren förbättrat rekryteringsläget inom socialtjänsten i Jokkmokks kommun.  2019-09-20

Svårt men åt rätt håll med rekrytering till socialtjänsten

Det har blivit något lättare att rekrytera medarbetare till socialtjänsten. Men fortfarande anser 44 procent av landets socialchefer att det är fortsatt svårt att hitta personal, det visar årets upplaga av Visions Socialchefsrapport.  2019-09-20

Kvinnliga chefer presterar bättre

I en amerikansk studie bedöms kvinnliga chefer att prestera bättre än manliga på 17 av 19 kompetensområden som är viktiga för ledarskap.  2019-08-19

Till arkivet

Ledare: Känslomässig karusell

Lotta Ekstedt, chefredaktör

Läs ledaren här!