×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

  • Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Vision Region Uppsala

Välkomna till avdelningen Vision Region Uppsala.


Oss hittar du på Akademiska Sjukhuset ingång 16.

Vår avdelnings har ca 1250 medlemmar som arbetar spritt inom Region Uppsala. Till exempel chefer, ingenjörer, tekniker, ekonomer, tandsköterskor, administratörer, handläggare, drifttekniker, medicinska sekreterare och upphandlare.

Vision Region Uppsalas avdelningsstyrelse ordnar aktiviteter för medlemmar såsom informationsmöten, biobesök, föreläsningar, bussresor till uppskattade aktiviteter mm. 


Kontakt

Vi bemannar normalt vår expedition i fackliga korridoren vardagar mellan kl. 8-16:30. Har du inte möjlighet att komma förbi så slå en signal till vår expeditions telefon som bemannas vardagar kl. 8-16:30 på telefonnummer: 018-611 65 75.

Är det svårt att få tag på oss via telefon kan vi vara ute på uppdrag, arbetsplatser eller träffa medlemmar. Om du vill ha kontakt med oss på Vision Region Uppsala via e-post, skicka till vision@regionuppsala.se så svarar vi så fort vi har möjlighet.

Kom ihåg att du alltid kan kontakta Vision Direkt, 0771-44 00 00, om du har några frågor eller funderingar.

Hur du än väljer att kontakta oss är du alltid välkommen!


 

PS. Vill du bli ombud på din arbetsplats?

Kontakta oss på: vision@regionuppsala.se

871 nya medlemmar under april

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Fråga Vision Direkt

Personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation, öppet alla vardagar 8-20.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb