×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Rikstolk - Tolkarnas avdelning

Bli medlem i Rikstolk

För att få till stånd en reglering och professionalisering av tolkyrket, för att återfå de sociala rättigheter som inte kommer de flesta tolkar till del i nuvarande system, för att skapa en bättre grund för avtal med marknadens parter och inte minst för att vi ska kunna driva opinion bland upphandlare och politiker behöver vi bli många fler. Alla tolkar bör nu ingå i detta arbete genom att bli medlemmar. Det är viktigt att du som medlem också arbetar för att så många tolkar som möjligt är med för att vi ska bli en starkare fackförening. Tillsammans i ett modernt fackförbund skapar vi vår egen framtid. RiksTolk är till för alla typer av tolkar, oavsett om de är auktoriserade eller inte.

Bli medlem här

OBS! Det är viktigt att du skriver in ditt yrke, TOLK, så att du hamnar i rätt avdelning. Vår avdelning heter RiksTolk!

Om du har F-skatt är det viktigt att du följer upp din anmälan på webben med ett telefonsamtal till Vision Direkt och kontrollerar att du har blivit registrerad i rätt avdelning, RiksTolk, och inte i några av de många andra avdelningarna. Ta gärna kontakt med styrelsen inför din ansökan.

Vill du ha ytterligare information maila till rikstolk@fv.vision.se 

Du behövs, välkommen!

Bekanta dig med alla våra medlemsförmåner genom att klicka här!

Tecknar du någon av personförsäkringarna ingår rådgivning och samtalstöd, mer information får du genom att klicka här!

 

522 nya medlemmar under mars

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Fråga Vision Direkt

Personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation, öppet alla vardagar 8-20.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb