×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Välkommen till Visions pensionärssektion Stockholm norr

Vi hälsar dig välkommen till Visions pensionärssektion Stockholm Norr! När du går i ålderspension får du i god tid information från Vision om ditt fortsatta medlemskap om försäkringar och andra frågor. Du kan informera dig på hemsidan Vision.se/pensionar eller Vision telefon 0771-44 00 00. Utöver ett grundmedlemsskap kan du också vara medlem i Visions pensionärssektion Norr i Stockholm. Valet av sektionsmedlemsskap görs i samband med informationen som skickas till dig.

Sektionens verksamhet

Sektionen består för närvarande av cirka 340 medlemmar som tidigare arbetat i olika kommuner.

Sektionen bildades 1982.         

Som medlem i Visions pensionärssektion Stockholm Norr erbjuds du en intressant medlemsverksamhet med vår- och höstprogram. De olika medlemsmötena kan innehålla kultur- och samhällsfrågor, författarmöten, hälsa och livstil, studie- och museibesök, utflykter och resor.

Du får också i ditt medlemskap i sektionen en fortsatt kontakt och trevlig samvaro med gamla arbetskamrater.

Medlemsavgiften är 190 kronor/år, 100 kronor för grundmedlemsskapet och 90 kronor för pensionärssektionen.

Samarbete med andra pensionärssektioner

I Stockholms län samarbetar Visions pensionärssektion Stocksholm Norr i ett nätverk med pensionärssektionerna för Stockholms kommun, Söder och Landstinget i länet. Samarbetet består av gemensamt arbete och utbyte av programverksamheten.

 

Kontakta oss  

Namn
Telefon dagtid
E-post
Medlem i Vision


Meddelande

396 nya medlemmar under mars

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Fråga Vision Direkt

Personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation, öppet alla vardagar 8-20.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb