×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Stockholm Söder pensionärssektion

Välkommen till pensionärssektionen Stockholm Söder

Vi hälsar dig välkommen till Visions pensionärssektion Stockholm Söder.

När du går i ålderspension får du i god tid information utskickad från Vision om ditt fortsatta medlemskap, försäkringar och andra frågor. Du kan informera dig på hemsidan.  

https://vision.se/System/Avdelningar/Stockholm/Pensionarsavdelningen/Sektioner/Stockholm-Soder-pensionarssektion/ eller Vision tel.nr 077-44 00 00.

Utöver ett grundmedlemskap kan du vara medlem i Visions pensionärssektion Stockholm Söder. Valet av sektionsmedlemskap görs i samband med informationen som skickas till dig.

Sektionen består för närvarande av cirka 310 medlemmar som tidigare arbetade i någon av Stockholms läns södra kommuner.

Som medlem i Visions pensionärssektion Stockholm Söder erbjuds du en intressant medlemsverksamhet med vår- och höstprogram. De olika medlemsmötena kan innehålla kultur- och samhällsfrågor, författarmöten, hälsa och livsstil, studie- och museibesök, utflykter och resor.

Du får också i ditt medlemskap i sektionen en fortsatt kontakt och trevlig samvaro med gamla arbetskamrater.

Medlemsavgiften är 190kr/år, 100 kr för grundmedlemskapet och 90 kr för pensionärssektionen.

Välkommen in på hemsidan, https://vision.se/System/Avdelningar/Stockholm/Pensionarsavdelningen/Sektioner/Stockholm-Soder-pensionarssektion/

Samarbete med andra pensionärssektioner

I Stockholms län samarbetar Vision pensionärssektion för Stockholm Söder i ett nätverk med Visions pensionärssektioner för Stockholm stad, Närkommunerna samt med Regionen Stockholm (fd Landstinget). Samarbetet består av gemensamt arbete och utbyte av programverksamheten. Samarbete finns även med Visions övriga pensionärssektioner i landet.

Kontakter

Välkommen att höra av dig om du har frågor och idéer om verksamheten till vår ordförande Berit Vedin Klevbrand Tel 08-777 54 89 mobil 0709 68 74 31 vedinberit@hotmail.com 

 Varmt välkommen till oss.

Styrelsen för Visions pensionärssektion Stockholm Söder.

 

 

396 nya medlemmar under mars

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Fråga Vision Direkt

Personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation, öppet alla vardagar 8-20.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb