×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Östra Sörmlands pensionärssektion

Välkommen till hemsidan för Vision Östra Sörmlands pensionärssektion

Att lämna yrkeslivet innebär för de flesta en stor förändring. För en del blir det frihet, för andra en stor saknad efter jobb och arbetskamrater.

Oavsett hur det är för dig har du stor nytta av att stanna kvar i Vision. Vi erbjuder dig trevlig samvaro med vänner och hälsar dig välkommen som medlem i vår lokala sektion, Vision Östra Sörmlands pensionärssektion. 

När du väljer att gå i ålderspension får du i god tid information från Vision om ditt fortsatta medlemsskap, om försäkringar och andra frågor. Utöver ett grundmedlemsskap erbjuds du också medlemsskap i den lokala sektionen. Vi hoppas naturligtvis att du väljer att vara med även hos oss!

Sektionens verksamhet

Vi är för närvarande ca 100 medlemmar och har aktiviteter vanligtvis i form av vår- och höstmöte samt julfest och ett årsmöte. I mån av plats är maka/make, sambo eller någon vän välkommen på våra aktiviteter. Under år 2019 var det 25 år sedan sektionen bildades. Det firade vi genom att ha en jubileums- och julfest för alla medlemmar i Odd Fellow huset i Nyköping. 

Medlemsavgift

Medlemsavgiften är f.n. 170 kr/år, 100 kr för grundmedlemsskapet i Vision och 70 kr för den lokala sektionen. Avgiften betalas i januari varje år efter avi från förbundet i Stockholm. Går du med under andra halvan av året utgår ingen avgift för det året.

Kontakter

Du är alltid välkommen att kontakta någon i styrelsen så kan vi berätta mer om vår verksamhet och hur du blir medlem. Styrelsen vill också gärna ha förslag på aktiviteter samt idéer från medlemmarna. Du kan även skriva till vår e-postadress   vispens@gmail.com   .

Varmt välkommen till oss!

Styrelsen för Vision Östra Sörmlands pensionärssektion

 

395 nya medlemmar under mars

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Fråga Vision Direkt

Personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation, öppet alla vardagar 8-20.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb