×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

VisionVeteranerna

Välkommen till VisionVeteranernas hemsida vi tillhör sektion 67 i Hudiksvall

Vi är fd SKTF- och Visionmedlemmar som jobbat inom kommun, landsting eller kyrkan. För närvarande är vi 173 medlemmar. Vi har aktiviteter varje månad ibland med uppehåll i juli för sommarlov. Vilka resor och studiebesök  mm vi planerar att ha under 2021 kan Du läsa om under fliken verksamhetsplan.

Håll huvudet kallt, hjärtat varmt och händerna rena.

Aktiviteter på Patricia samt i andra lokaler inomhus ställs in pga Coronavirus. Trimbingo vid två tillfällen har genomförts under hösten. Läs mer under aktiviteter

Under fliken bildarkiv finns foton från genomförda aktiviteter för tex Mannekänguppvisning, Staberg Bergsmansgård, Suring Ilsbo, Föredrag Björn Lundén, Ölprovning, Julfest. Även tidigare års aktiviteter finns med i bildarkivet.

Vill Du bli medlem i VisionVeteranerna kontakta någon i styrelsen eller kryssa i att Du vill vara medlem i den lokala föreningen sektion 67 på blanketten som Du får i samband med pensioneringen. Årsavgiften för pensionärer är 200 kr/år varav 100 kr går till VisionVeteranerna.

395 nya medlemmar under mars

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Fråga Vision Direkt

Personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation, öppet alla vardagar 8-20.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb