×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten. Jag kan också betala via autogiro, Kivra eller e-faktura.

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Visions Malmöavdelning

Om oss

Visions Malmöavdelning organiseras efter arbetsgivaren Malmö stad. I kommunen finns cirka 25 000 anställda och Vision har medlemmar i alla förvaltningar.

Våra medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden i Malmö stad

Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden. Tillsammans representerar vi hundra olika yrken. Många medlemmar är akademiker. Vision är Sveriges största fackförbund för chefer i offentlig verksamhet.

Se om du också kan vara med i Vision.

Om du arbetar i ett kommunalt bolag kan du också vara med i Vision, men hör inte till Malmöavdelningen.

Vi tar tillvara dina intressen på jobbet

Vision ska tillvarata och främja medlemmarnas ekonomiska, fackliga, sociala och yrkesmässiga intressen i deras egenskap av arbetstagare eller uppdragstagare.

Vision är partipolitiskt obundet.

Förbundets verksamhet bygger på värderingar som värnar de demokratiska principerna och respekten för alla människors lika värde.

Avdelningens arbete styrs av stadgan

Alla organisationer har stadgar  som sätter reglerna för verksamheten. Stadgarna beskriver hur Malmöavdelningen och sektioner ska jobba lokalt.

Malmöavdelningens stadgar

Fackförbundet Visions stadgar

Stödmedlem till Fontänhuset i Malmö

Avdelningen är stödmedlem till Fontänhuset i Malmö. Verksamheten vänder sig till personer som är eller har varit i psykiatrin.

1354 nya medlemmar under januari

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Fråga Vision Direkt

Personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation, öppet alla vardagar 8-20.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb