×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Välkommen till Vision Jönköpingsavdelningen

Stipendium för studier 2020

På höstmötet 2019 beslutade avdelningen att anslå pengar till stipendium för studier som medlemmarna kan ansöka om.
 
Tre kategorier beslutades om; kvällskurs i fritt ämne, kurs/utb. på gymnasienivå och kurs/utb. på högskola/universitetsnivå.
 
Ansökan för kvällskurs i fritt ämne kommer att kunna ske under både våren och hösten med utdelning två gånger per år, i de övriga två fallen sker utdelning endast under hösten.
 
Sista ansökningsdag för våren är 10 juni. Styrelsen tar sedan beslut om vilka ansökningar som beviljas vid juni månads styrelsemöte. Endast kvällskurs i fritt ämne kan ansökas för under våren, se ovanstående stycke. 5 ansökningar per halvår beviljas 1000 kronor enligt beslut när det gäller kvällskurser. 
 
Ansökan sker genom att fylla i (ej ifyllningsbar på datorn) och skicka blanketten Ansökan Stipendium 2020 till avdelningen. Glöm inte bort att bifoga bevis/intyg på godkänd kurs (eller i förekommande fall genomförd kurs) samt kursplan/innehåll. Skicka till:
 
Vision
Svavelsticksgränd 17
553 15 Jönköping
 
eller med internpost om man jobbar i Jönköpings kommun
 
Vision
Svavelsticksgränd 17
 
Vid ev. frågor, kontakta Visions expedition: 036-10 57 00 eller 036-10 57 02 eller jonkopingsavdelningen@fv.vision.se

1428 nya medlemmar under september

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Fråga Vision Direkt

Personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation, öppet alla vardagar 8-20.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb