×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Välkommen till Vision Jönköpingsavdelningen

Hälsocheck 2019

Visions medlemmar i Jönköpings kommunavdelning erbjuds möjligheten att ansöka om en hälsocheck med ett belopp av max 500 kronor per medlem under 2019. Erbjudandet är begränsat till  vad som budgeterats för 2019, vilket innebär att utbetalningar kommer att ske upp till ett belopp motsvarande 100 000 kronor. Först till kvarn gäller! (Cirka halva budgeterade beloppet finns kvar 2019-10-08.)

Som medlem kan du få ersättning för samtliga aktiviteter som följer skatteverkets rekommendationer. Det får inte vara regelmässig sjukvård, sjukgymnastik eller annan medicinsk behandling. Ej heller viktminskning eller rökavvänjning. Alla ansökningar prövas individuellt.

Detta erbjudande till er medlemmar kommer att börja gälla för aktiviteter som är inköpta under 2019. Ansökan kan således göras tidigast 1 januari 2019. Fyll i blanketten "Ansökan om hälsocheck 2019 VISION" och skicka blanketten tillsammans med kvitto till:

Vision
Svavelsticksgränd 17
553 15 Jönköping

Vid ev. frågor, kontakta Visions expedition: Johan: 036-10 57 00, Karin: 036-10 57 02

1117 nya medlemmar under oktober

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Fråga Vision Direkt

Personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation, öppet alla vardagar 8-20.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb