×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Välkommen till Vision kommunavdelning Jönköping

Kalendarium

2019

Lunch för nya medlemmar

Den första tisdagen i varje månad inbjuds våra nya medlemmar på lunch på restaurang Guvernören så vi lär känna varandra. Inbjudan går ut till nya medlemmar - värvar du en kollega kan du nämna lunchen redan när hen går med!

 

Två arga ishockeyspelare

Årsmöte på Kinnarps Arena 14 mars

2019 års årsmöte hålls i Kinnarps Arenas Guldbar den 14 mars klockan 17:00. Efter mötet bjuds deltagarna på tacobuffé och sedan SHL-matchen HV71-Linköpings HC klockan 19:00.

Anmälan sker på vision.se under Kurser och aktiviteter. Ishockeybiljetterna är begränsade till 200 så först till kvarn gäller för dessa.

Vid årsmötet hålls sedvanliga årsmötesförhandlingar och val av styrelseledamöter, revisorer och valutskott. Förslag på nya stadgar som följer förbundets normalstadgar kommer att läggas fram.

Samtliga handlingar kommer att finnas tillgängliga i god tid före mötet.

 

2018 

Inspirerande ombudsträff 3 december

Du som är Visionsombud och/eller skyddsombud för Vision är välkommen till en inspirerande ombudsutbildning 3 december på Rosenlunds herrgård. Utbildningen startar med lunch kl. 12:00. Anmäl dig på vision.se/kurser senast 29 november. 

 

Höstmöte och biokväll 20 november

Kl. 17:30 börjar höstmötet med facklig information i biosalongen och därefter visas filmen The Girl in the Spider´s Web.

Vision bjuder på wraps, dricka och popcorn.

Anmäl dig senast 12 november på vision.se/kurser

Välkommen!

 

Sopplunch 6 september

Välkomna till en lunchföreläsning där Emanuel Nilsson berättar om sin erfarenhet av stress som ledde till utbrändhet. Han fokuserar på konstruktiva insikter, tankeställare och lärdommar för att hjälpa människor prestera och samtidigt må bra. Mer information och anmälan görs via vision.se/kurser. Max antal deltagare är 60 personer så först till kvarn gäller!

781 nya medlemmar under augusti

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Fråga Vision Direkt

Personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation, öppet alla vardagar 8-20.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb