×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Välkommen till Vision Göteborg

Hedersordförande

Representantskapet 2013 utsåg Lennart Merking till hedersordförande för Vision Göteborg som ett blygsamt tack för alla hans fantastiska insatser för föreningen genom åren.

Lennart Merking är hittills den ende som varit ordförande i Göteborgsavdelningen två gånger. Första gången 1996-1998 när han tog över efter Jeanette Rigné. Andra gången 2009 när Annika Strandhäll blev invald i förbundsstyrelsen och behövde lämna över det lokala arbetet till någon rutinerad kraft. För rutin är något som Lennart Merking har. Medlem 1971, invald i klubbstyrelsen på sjukvårdens kansli 1972, ordförande där fem år senare, med i avdelningsstyrelsen 1978-1983. Ordförande i tre (3) klubbar inom sjukvården samtidigt under vissa perioder! Tillbaka som suppleant i avdelningsstyrelsen 1985. Och så vidare...

Lennart har således varit fackligt förtroendevald i över 40 år. Frågan är om det finns någon idag aktivt Visionär som kan slå det rekordet.

- Lennarts betydelse för vår förening och för oss förtroendevalda kan inte överskattas. Hans förmåga att stötta och lyfta sina kollegor och hans totala lojalitet mot Vision Göteborg inspirerar många av oss. Lennart kommer alltid vara Mr. Vision för mig, säger Marcus Gustavsson, ordförande för Vision Göteborg sedan 2010.

Från och med 2014 kommer också Vision Göteborgs stipendiefond bära namnet Lennart Merkings stipendium.

2083 nya medlemmar under september

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Fråga Vision Direkt

Personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation, öppet alla vardagar 8-20.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb