×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Välkommen till Vision Göteborg

Lennart Merkings stipendium

Lennart Merking var ordförande för Vision/SKTF Göteborg i två omgångar. Han utsågs också till Hedersordförande 2013 och som en extra uppskattning för att han stöttat och inspirerat så många medlemmar och förtroendevalda genom åren så fattade även representantskapet beslut om att döpa om Vision Göteborgs stipendiefond till Lennart Merkings stipendium.

Under 2020 är ambitionen att dela ut ett större stipendium och ett flertal mindre stipendier. Stipendierna är till för att främja såväl individuell utveckling, som utveckling i grupp. Du kan alltså söka för egna aktiviteter eller för aktiviteter som du vill genomföra tillsammans med andra. Aktiviteterna behöver inte vara knutna till ditt arbete, utan kan även vara relaterade till intressen du vill utveckla på din fritid.

Stipendierna vänder sig till dig som arbetar i Göteborgs Stad och som är medlem i Vision Göteborg. Det går också bra att söka som grupp. Det är då fortfarande en person som står för själva ansökan (och som är medlem i Vision). Ni ska kunna visa upp att samtliga i gruppen är medlemmar eller kommer att bli medlemmar i Vision.

Stipendier kan sökas till bland annat studier, seminarier, forskning, resor, praktik, volontärarbete och projekt. Olika exempel på områden kan vara kultur, socialt arbete, samhällsnytta, idrott, yrkesrelaterat eller språk. Dessa exempel kan passa dina intressen, eller så har du någon annan idé. Tveka då inte att ansöka med denna idé. Det viktigaste är att du väl kan motivera aktiviteten.

Vision Göteborgs stora stipendium
Det stora stipendiet omfattar ett belopp upp till 25.000 kr. Ett stipendium delas ut per år. Beviljat stipendium delas ut efter genomförd aktivitet.

Vision Göteborgs små stipendier
De små stipendierna omfattar belopp upp till 5.000 kr. Beviljade stipendier delas ut efter genomförd aktivitet.

Senaste ansökningsdatum är 31 mars 2020.

 Blankett för att ansöka om stipendiet

 

Kontakt: Marie-Louise Reinhold

1962 nya medlemmar under november

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Fråga Vision Direkt

Personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation, öppet alla vardagar 8-20.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb