×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Välkommen till Vision Göteborg

Mänskliga rättigheter

För Vision är det en självklarhet att mänskliga rättigheter (MR) är en av de allra viktigaste fackliga kärnfrågorna. Vår människosyn innebär att alla människor har ett lika värde, oavsett kön, ålder, etnisk bakgrund, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller könsidentitet/könsöverskridande uttryck. Denna människosyn skall genomsyra all vår verksamhet.

Vi har under 2019 ett Mångfaldsråd som ska driva ett eget arbete kring mänskliga rättigheter, kopplat till Vision Göteborg verksamhetsplan. Rådet ska också stötta avdelningsstyrelsen i mångfaldsfrågor. Rådet leds just nu av Helena Hellashjärta Magnusson och består av deltagare som är förtroendevalda eller ombud i Vision Göteborg.

Vi vill uppmana alla klubbar att utse egna mångfaldsombud i klubbstyrelsen eller bland de aktiva medlemmarna. Ett mångfaldsombud får ett nätverk och utbildning och stöttning för att stärka mångfaldsarbetet lokalt. Är du mångfaldsombud eller är du intresserad av att bli ett? Kontakta ida.eriksson@fv.vision.se.

Under 2019 kommer vi att delta på TCO Göteborgs 8-mars-aktivitet, Hammarkullekarnevalen och under West Pride, så kom förbi och säg hej!

1983 nya medlemmar under oktober

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Fråga Vision Direkt

Personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation, öppet alla vardagar 8-20.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb