×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Värva kollegor och få en sommargåva!

Vision är Sveriges största fackförbund för tjänstemän inom välfärden och vi fortsätter att växa och slå nya rekord! Vision ökar i medlemsantal för åttonde året i rad och nu är vi 197 000 medlemmar. Fram till 17 juni 2019 får du en sommarpresent när du värvar en kollega.

ryggsäck-150x150.jpgsolglas.jpgsolcellsladdare.jpg

Fråga dina kollegor om de vill gå med i Vision. Mellan den 3-17 juni får du en fin sommarpresent av oss när du värvar till Vision. Du kan välja mellan en ryggsäck och en solcellsladdare. Dessutom skickar vi med ett par solglasögon i retromodell så att du håller stilen i sommarsolen!

De personer som varit studentmedlemmar eller är under 30 år den dag de blir medlemmar i Vision, betalar endast 100 kronor för hela det första året som medlemmar. Avgift till a-kassan tillkommer dock om kollegan väljer att även gå med där.

Är din kollega nyexaminerad student?

Många studentmedlemmar i Vision har nyligen tagit examen. Kanske hamnar någon av dem på din arbetsplats? Fråga dem om medlemskap i Vision! Om de var studentmedlemmar under studietiden behöver de uppdatera sitt medlemskap, det räknas också som värvning och då kan du få en premie.

Erbjudandet gäller mellan 3-17 juni 2019 och endast för nya yrkesverksamma medlemmar i Vision.

Därför är Vision rätt fack för dig och dina kolleger. 

Gör så här

  • Fråga din kollega om medlemskap i Vision.
  • Be din kollega att fylla i medlemsanmälan på webben 
  • Fyll i dina och din kollegas uppgifter nedan.(OBS att formuläret nedan måste fyllas i så vi vet att ni tar del av kampanjen)
  • Premierna kommer att skickas till dig till den adress du angivit i vårt medlemsregister efter avslutad kampanj, tidigast v 27. 
JAG SOM VÄRVAR 
Namn
Personnummer
Mobilnummer
Mejladress
DEN JAG VÄRVAT 
Namn
Personnummer
Mobilnummer
Välj din present

 
 

 

806 nya medlemmar under juni

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Schysta medlemsförmåner

Bli medlem i Vision och få många schysta förmåner som skapar värde för dig i vardagen. Bolån, träning, semesterstugor, tidningar och kurser är några exempel.

Visions medlemsförmåner

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb