×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

warning icon

Systemunderhåll 12-13 juni

På grund av systemunderhåll kommer det inte vara möjligt att logga in på Mina sidor, Vision-appen och på vision.se lördag 12 juni kl 07.00 till söndag 13 juni kl 12.00.

Värva kollegor och få sommarpresent!

Vision är Sveriges största fackförbund för tjänstemän inom välfärden och vi fortsätter att växa. Ju fler vi är desto mer kan vi påverka. Passa på att värva dina kollegor som ännu inte är med. Från 31 maj och fram till 18 juni 2021 får du en användbar sommarpresent när du värvar en kollega via Visionappen eller formuläret nedan.

Du vet väl att du kan värva i Vision-appen också?!

Så här värvar du i appen (När du värvar via appen under kampanjtiden deltar du automatiskt i kampanjen)

 • Logga in i Vision-appen och gå till Värva medlem.
 • Be den du värvar öppna sin telefon och kameran och scanna QR-koden. 
  I äldre Android-telefoner ex Samsung 7 så behöver du ha en app för QR-avläsning installerad på mobilen.
 • Du kan också dela länken som finns till någon via sms eller mail via dela-ikonen under QR-koden.

Fråga dina kollegor om de vill gå med i Vision. Mellan den 31 maj -18 juni  2021 får du en sommarpresent av oss när du värvar till Vision.

Du får en fin sommarpresent från Vision i form av en picknickfilt till ett värde av cirka 230 kronor. (Picknickpläden är enkel att rulla ihop och ta med sig på utflykt. Snyggt och praktiskt sittunderlag med vattenavvisande undersida. Pläden rullas enkelt och smidigt ihop och kan sedan bäras i handtag) 

Den nya medlemmen får prova oss utan kostnad i tre månader. (gäller för dem som ej varit medlem i Vision tidigare.)

De personer som varit studentmedlemmar eller är under 30 år den dag de blir medlemmar i Vision, betalar endast 100 kronor för hela det första året som medlemmar. Avgift till a-kassan tillkommer dock om kollegan väljer att även gå med där.

Är din kollega nyexaminerad student?

Många studentmedlemmar i Vision har nyligen tagit examen. Kanske hamnar någon av dem på din arbetsplats? Fråga dem om medlemskap i Vision! Om de var studentmedlemmar under studietiden behöver de uppdatera sitt medlemskap, det räknas också som värvning och då kan du få en premie.

Erbjudandet gäller mellan 31 maj-18 juni 2021 och endast vid rekrytering av nya yrkesverksamma medlemmar i Vision.

Därför är Vision rätt fack för dig och dina kolleger. 

Gör så här

 • Fråga din kollega om medlemskap i Vision.
 • Be din kollega att fylla i medlemsanmälan på webben 
 • Fyll i dina och din kollegas uppgifter nedan.(OBS att formuläret nedan måste fyllas i så vi vet att ni tar del av kampanjen eller så värvar du via Vision-appen)
 • Premien kommer att skickas till dig till den adress du angivit i vårt medlemsregister efter avslutad kampanj, tidigast v 26. Logga in på Mina sidor för att säkerställa att din adress och ditt mobilnummer är korrekt.
JAG SOM VÄRVAR 
Namn
Personnummer
Mobilnummer
Mejladress
DEN JAG VÄRVAT 
Namn
Personnummer
Mobilnummer
E-postadress
 

  
 

466 nya medlemmar under juni

Vi erbjuder

 • Personlig rådgivning

 • Schysta medlemsförmåner

 • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Schysta medlemsförmåner

Bli medlem i Vision och få många schysta förmåner som skapar värde för dig i vardagen. Bolån, träning, semesterstugor, tidningar och kurser är några exempel.

Visions medlemsförmåner

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum