×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Vision stödjer kampen mot ebola

Publicerad 2014-11-20

Omkring 5000 människor har hittills dött till följd av utbrottet av ebola. En av tio döda är hälso- eller sjukvårdsarbetare. Vision donerar nu 100000 kronor till kampen mot ebola.

Utbrottet som pågår i Västafrika just nu är det mest omfattande sedan sjukdomen upptäcktes under 1970-talet. Omkring 10.000 människor har hittills insjuknat. Samtidigt är arbetsvillkoren, arbetsmiljön, säkerheten och den tekniska utrustningen för dem som bekämpar epidemin under all kritik.

- Våra kollegor som är hälso- och sjukvårdsarbetare dör på grund av osäkra arbetsförhållanden. Dessutom är många av hjälparbetarna inte försäkrade, så anhöriga blir lämnade utan rätt till ekonomisk hjälp, säger Veronica Karlsson, förbundsordförande i Vision. 

Visions förbundsstyrelse har därför beslutat att donera 100000 kronor till den stödfond som PSI, Public Service International, har startat i kampen mot ebola.

Av pengarna ska 50000 kronor användas till omedelbar hjälp och stöd för anhöriga till avlidna hälso- och sjukvårdsarbetare. Övriga 50000 kronor ska gå till de projekt som PSI har inlett för säkra att alla medarbetare i offentlig sektor som kommer i kontakt med ebola har lämplig utbildning och tillgång till nödvändiga hjälpmedel och personlig skyddsutrustning.

För ytterligare kommentarer:

Veronica Karlsson, förbundsordförande i Vision, tfn 072 – 558 31 70

För ytterligare information:

Dan Nielsen, internationell sekreterare i Vision, tfn 070 – 318 63 17

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

646 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 6 2019

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb