×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Niklas Borg ny ledamot i Visions förbundsstyrelse

Publicerad 2014-09-27

Vid Visions förbundsmöte i Gävle valdes i dag Niklas Borg in som ledamot i förbundsstyrelsen, Visions högsta beslutande organ.

Niklas Borg var valutskottets förslag och han valdes i konkurrens med nio andra nominerade. Niklas Borg är 42 år och kommer ursprungligen från Trollhättan. Det var där han i början av 1990-talet inledde sin fackliga bana inom Metallklubben på Saab. Numera är han bosatt i Göteborg där han arbetar som fältassistent hos Stadsmissionen och är Visions fackliga ombud.

- Jag är självklart mycket glad över förtroendet. I Visions förbundsstyrelse hoppas jag kunna bidra med min yrkeskunskap som fältassistent och socialarbetare. Jag vill också öka medvetenheten om hur det är att vara ombud på en liten arbetsplats med en privat arbetsgivare, säger Niklas Borg.

- Jag vill hälsa Niklas Borg varmt välkommen till förbundsstyrelsen. Han har både viktig yrkeserfarenhet inom socialt arbete och gedigen facklig erfarenhet. Jag är övertygad om att han har mycket att bidra med i Visions fortsatta förändringsarbete, säger Annika Strandhäll, förbundsordförande i Vision.

Niklas Borg efterträder Mikael Stillman som nyligen lämnade sitt uppdrag i Visions förbundsstyrelse.

För ytterligare kommentarer:

Niklas Borg, nyvald förbundsstyrelseledamot i Vision, tfn 070 – 527 12 41

Annika Strandhäll, förbundsordförande i Vision, tfn 070 – 280 85 61

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

820 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 6 2019

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb