×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

 • Under 30 år? 100 kr för hela första året
 • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Likabehandling i fokus på Visions förbundsmöte

Publicerad 2014-09-24

En ny värdegrund, förnyelsearbete och prisutdelning för arbetet med mänskliga rättigheter. Det är några av de punkter som står på programmet när Vision håller förbundsmöte i Gävle konserthus den 26-28 september.

På förbundsmötet i Gävle ska de förtroendevalda fatta beslut om bland annat Visions nya värdegrund.

- I förslaget till ny värdegrund förtydligar vi resonemangen kring allas lika värde. Vision anser att ökad jämställdhet och mångfald är en styrka. Inte minst för att det höjer kompetensnivån på varje arbetsplats och ökar kvaliteten i välfärden, säger förbundsordförande Annika Strandhäll.

Vision har de senaste åren genomgått en omfattande förnyelse. Namnbytet 2011, från dåvarande SKTF, har fört med sig såväl nya mål som nya arbetssätt. Resultatet – Vision har ökat sitt medlemstal varje år och har nu 168.000 medlemmar.

- Jag ser fram mot att få samla alla engagerade förtroendevalda i Gävle för att prata om hur vi fortsätter att skapa ett växande och modernt fackförbund med medlemmarnas arbetsliv i fokus, säger Annika Strandhäll.

Under förbundsmötet delas också Visions nationella MR-pris ut. Priset delas ut vartannat år till en arbetsgivare som har arbetat med mänskliga rättigheter, aktivt främjat mångfald och integration samt arbetat mot diskriminering på arbetsplatsen.

Förbundsmötet i Gävle gästas av TCO:s förbundsordförande Eva Nordmark som ska ge sin syn på facklig förnyelse. Kommunals förbundsordförande Annelie Nordström kommer för att tillsammans med Annika Strandhäll berätta om det samarbete som pågår mellan förbunden i frågan om mångfald och allas lika värde. I samband med avslutningen på söndagen håller livscoachen Mia Törnblom föredrag om förändringsarbete.

Varmt välkomna!

Några preliminära hålltider:

 • Fre kl 13.00 – Annika Strandhäll inledningstalar
 • Fre kl 13.50 – Eva Nordmark pratar om facklig förnyelse

 • Lör kl 09.00 – plenum, bland annat beslut om Visions nya värdegrund

 • Sön kl 10.45 – livscoachen Mia Törnblom håller föredrag

 • Sön kl 11.45 – utdelning av Visions MR-pris

 • Sön kl 12.10 – Annika Strandhäll och Annelie Nordström berättar om det gemensamma mångfaldsarbetet

Mer information finns på https://vision.se/Om-Vision/Forbundsmote/Forbundsmote-2014/

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

1493 nya medlemmar under januari

Vi erbjuder

 • Personlig rådgivning

 • Schysta medlemsförmåner

 • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 6 2019

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb