×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Hon föreslås bli ny förbundsordförande i Vision

Publicerad 2014-11-07

Veronica Karlsson föreslås bli ny förbundsordförande i Vision. Det står klart när Visions valutskott i dag offentliggör sitt förslag.

Veronica Karlsson är 33 år och är sedan 2011 andre vice förbundsordförande i Vision.

- Veronica Karlsson har ett stort engagemang, är modig, tar ansvar och representerar Vision på ett mycket bra sätt såväl nationellt som internationellt. Hon är en relationsbyggare som vågar testa nytt, säger Lena Mellbladh, ordförande i Visions valutskott.

Veronica Karlsson är i grunden socialsekreterare och har ett förflutet som fackligt aktiv i Norrköping. I dag jobbar hon som borgarrådssekreterare i Stockholm.

Valet till ny förbundsordförande är ett fyllnadsval efter att Visions tidigare förbundsordförande Annika Strandhäll nyligen blev socialförsäkringsminister i Sveriges nya regering. Det äger rum den 17 november vid ett extra förbundsmöte på Norra Latin i Stockholm.

I samband med det extra förbundsmötet kommer också två andra fyllnadsval att ske till Visions förbundsstyrelse. Till ny andre vice förbundsordförande föreslår valutskottet Michael Karlsson, 34 år från Falköping. Michael Karlsson jobbar som arbetshandledare och är sedan 2012 ledamot i förbundsstyrelsen.

Valutskottets förslag till fyllnadsval av ny förbundsstyrelseledamot är Anders Gonzalez, 36 år och IT-handläggare i Järfälla.

För ytterligare frågor och kommentarer, kontakta:

Lena Mellbladh, ordförande Visions valutskott, tfn 073 – 415 31 50

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

1402 nya medlemmar under februari

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 6 2019

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb