×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Fler medlemmar väljer Vision

Publicerad 2014-12-09

För fjärde året i rad ökar antalet medlemmar i Vision. När 2014 års medlemssiffror är räknade står det klart att 173055 akademiker och tjänstemän nu väljer Vision.

- Jag är jublande glad! Bakom siffrorna ligger ett målmedvetet arbete där vi har utmanat både oss själva och andra, säger Veronica Karlsson, förbundsordförande i Vision.

Sedan i december 2013 har 18329 medlemmar valt att gå med i Vision. Bland de nya medlemmarna finns såväl yrkesverksamma som studenter.

- Att många ser nyttan med att vara med i Vision redan under studietiden är otroligt kul, säger Veronica Karlsson.

Vision har de senaste åren arbetat hårt för att förbättra medlemmarnas yrkesliv och samtidigt möta arbetsmarknadens behov. Genom bland annat yrkesnätverk, stark närvaro på arbetsplatser, universitet och högskolor samt en lyhördhet för såväl medarbetarnas som arbetsgivarnas situation har Vision arbetat med att förändra bilden av facket.

- Det handlar om att det inte är vad du säger, utan vad du gör som spelar roll. Jag är enormt stolt över det jobb som Visions medlemmar och förtroendevalda varje dag gör för att visa vad Vision står för, säger Veronica Karlsson, som i dag är i Nyköping för att träffa medlemmar inom socialtjänsten samt samtala med arbetsgivare och politiker.

Vision är Sveriges största fackförbund för chefer i offentlig verksamhet. Förbundets medlemmar finns i yrken som leder, utvecklar och administrerar välfärden.

- För mig handlar det om att Visions medlemmar ska ha lön efter sin kompetens och prestation, få inflytande över sitt yrkesliv och att vi ska ha ett schyst arbetsliv där alla får plats. På så sätt skapar vi också en välfärd med hög kvalitet, säger Veronica Karlsson.

För ytterligare kommentarer:

Veronica Karlsson, förbundsordförande Vision, tfn 070 – 746 21 24

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

386 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 6 2019

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb