×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Vision: Jämställda löner på agendan i Almedalen

Publicerad 2014-06-23

Jämställdhet i arbetslivet och jämställda löner. Rekryteringsbehovet och kvaliteten i välfärden. Faran med medarbetare som utsätts för hot och våld. Det är frågor som står i fokus när Vision deltar i årets Almedalsvecka.

Under Almedalsveckan 2014 finns Vision på plats för att delta i seminarier, hålla fördjupande samtal med en lång rad politiker och inte minst genomföra vårt välbesökta mingel med Fair Trade i TCO-parken där vi uppmärksammar betydelsen av schysta villkor.

- Jag ser fram mot Almedalsveckan som är ett unikt tillfälle för kunskapsutbyte och intressanta möten. För egen del kommer jag bland annat att lyfta frågan om hur vi kommer åt den strukturella diskrimineringen i arbetslivet, varför vi behöver individuell lönesättning och hur vi kan bidra till ökad jämställdhet, säger Annika Strandhäll, förbundsordförande i Vision och ledamot i delegationen för jämställdhet i arbetslivet, JA-delegationen.

- För mig är ojämställda löner och villkor grunden till många av de problem som vi har på arbetsmarknaden. Lyckas vi lösa dem så har vi goda möjligheter att klara av de utmaningar som välfärden står inför de kommande åren, säger Annika Strandhäll.

Förutom vår förbundsordförande Annika Strandhäll deltar Visions två vice ordföranden, Ove Jansson och Veronica Karlsson, samt förbundsstyrelseledamöterna Anna Nilsson, Jenny Nygårds och Anders Blom i Almedalen. Även flera tjänstemän, bland andra förhandlingschef Mona Tapper, välfärdsstrateg Annelie Hagberg, utredare Sanna Fransson och jämställdhets- och mångfaldsstrateg Olof Ambjörn finns på plats under veckan.

Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden. Bredden i våra 168000 medlemmars yrken bidrar till att göra oss till en kunnig intresseorganisation och samhällsdebattör inom flera olika områden.

Vill du prata med Annika Strandhäll eller någon annan av våra företrädare inför eller under Almedalsveckan? Kontakta oss så ordnar vi det!

Presschef Nina Odermalm Schei, tfn 0730 - 56 70 33 och pressekreterare Maria Martinsson, tfn 070 - 655 50 48.

Här hittar du hela vårt program http://vision.se/Opinion/Vision-i-Almedalen/

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

353 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 6 2019

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb