×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Ny representant i Visions förbundsstyrelse

Publicerad 2014-06-26

Niklas Borg från Göteborg föreslås bli ny ledamot i Visions förbundsstyrelse. Förslaget innebär bland annat att styrelsen får en representant från en privat arbetsgivare och mindre arbetsplats, vilket är positivt för Visions fortsatta förändringsarbete.

Det är ett enigt valutskott som står bakom förslaget.          

- Niklas Borg är en person som sticker ut. Han är social, lojal och ödmjuk. Samtidigt har Niklas gedigen erfarenhet från arbete i fackliga organisationer och i det lokala arbetet. Han är samhällsintresserad och driver frågor med kraft, säger Lena Mellbladh, ordförande i Visions valutskott.

- Det unika är att vi nu får in en representant från en privat arbetsgivare och mindre arbetsplats. Valutskottet tror att det kan tillföra nya dimensioner i Visions fortsatta förändringsarbete, säger Lena Mellbladh.

Niklas Borg är 42 år och kommer ursprungligen från Trollhättan. Det var där han i början av 1990-talet inledde sin fackliga bana inom Metallklubben på Saab. Numera är han bosatt i Göteborg där han arbetar som fältassistent hos Stadsmissionen och är Visions fackliga ombud.

- Jag är mycket glad över att ha föreslagits som ny ledamot i Visions förbundsstyrelse. En fråga som jag vill arbeta för att ge högre prioritet på den facklig-politiska agendan är utsattheten när man utövar sin profession, speciellt inom socialt arbete. Fältarbetare, som oftast inte upplever sig utsatta för hot och våld men de facto blir det, och socialsekreterares arbetssituation, med hög arbetsbelastning och hög risk för hot och våld, säger Niklas Borg.

Niklas Borg föreslås efterträda Mikael Stillman som nyligen lämnade sitt uppdrag i Visions förbundsstyrelse. Valet av ny ledamot sker vid Visions förbundsmöte i höst.

För ytterligare upplysningar eller kommentarer:

Lena Mellbladh, ordförande Visions valutskott, tfn 073 – 4153150

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

1494 nya medlemmar under januari

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 6 2019

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb