×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Visions ordförande besöker Eskilstuna 6 mars

Publicerad 2012-03-02

Annika Strandhäll ägnar en heldag åt att besöka Eskilstuna. Media inbjuds att delta på samtliga programpunkter nedan. En särskild pressträff anordnas kl 10.45 för att presentera en ny opinionsundersökning från Novus om hur allmänheten i Södermanland ser på löneskillnaderna mellan manligt respektive kvinnligt dominerade branscher och yrken.

Kl. 09.10-10.30 DLLs telefonväxel, Mälarsjukhuset                     

Personalen i DLLs telefonväxel är erkänt duktiga och var nominerade till att vinna bästa-växel i SM i telefoni 2011: http://www.smitelefoni.se/?page_id=943. Besöket inleds med morgonfika med våra duktiga medlemmar varpå Annika får medhöra samtal.

10.45- 11.30 Pressträff, Stadshuset, Rekarnesalen

Presentation av resultatet av Visions undersökning om sörmlänningarnas syn på strukturella löneskillnader. Representanter för Visions lokala avdelningar och klubbar finns på plats.

13.00- 14.00 Kommunhälsan, Gymnastikgatan 16

Kommunen införde den 1 februari ett nytt centralt system för sjuk-, vab- och friskanmälan för sina anställda, kallat ”2020”. Kontakten med sjuka medarbetare ska ske hädanefter ske via rådgivningssköterskor, snarare än med den egna chefen. Diskussion med Magnus Gustafsson, områdeschef HR, kring vad detta får för konsekvenser för relationen och dialogen chef- medarbetare. Hur har nyordningen tagits emot av Visions medlemmar?  Kontaktperson: Mikael Larsson, tfn 073-950 63 15.

14.30- 16.00 Lilla Nyby

Eskilstuna Energi & Miljö AB har sett till att Eskilstuna utsetts till Årets återvinningskommun: http://eskilstuna.se/sv/Bygga-bo-och-miljo/Avfall-och-atervinning/Atervinning/Arets-atervinningskommun/. På ”tippen” i Lilla Nyby finns ett antal smarta sorteringslösningar, bland annat optisk färgsortering av hushållsavfall med vilket EEM var först i hela EU! Annika får möjligheten att bemanna någon av sorteringsstationerna tillsammans med bolagets VD Adam Brännström och affärsområdeschefen för återvinningen Jörgen Björnfot. Diskussion kring hur ledarskapet eventuellt bidragit till bolaget framgångar? Kontaktperson: Marinko Sanjkovic, miljöinformatör, tfn 070-671 91 49.

15.30 Annika inviger den lokala Vision- klubbens årsmöte.

Välkommen!

För mer information, kontakta Annika Strandhäll, tfn 070 280 85 61 eller Staffan Gustafsson, chef för Visions center i Västerås, tfn 072 240 93 73.

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

521 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 6 2019

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb