×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Visions medlemmar blir fler – igen

Publicerad 2012-12-07

Fackförbundet Vision fortsätter att växa för andra året i rad. Under 2012 har fler än 9600 medlemmar valt att gå med i förbundet.

- Det känns jätteroligt och är ett bevis på att vi har ett attraktivt erbjudande. Vi har fått 9612 nya medlemmar under 2012, vilket är en ökning jämfört med ifjol. Det innebär att Vision växer med 218 medlemmar totalt sett under året, säger Annika Strandhäll, förbundsordförande i Vision.

Sedan några år tillbaka har Vision systematiskt arbetat med att förnya förbundet och bli Sveriges modernaste fackförbund. Målet är att våra medlemmar att få ut så mycket som möjligt av sitt arbetsliv och för att lyckas måste vi vara många. Därför har Vision satt målet är att rekrytera minst 1000 nya medlemmar varje månad.

- Vision växer eftersom vi syns på arbetsplatserna, lyssnar på medlemmar och potentiella medlemmar samt erbjuder ett attraktivt medlemskap. Genom fler medlemmar blir vi starkare och ökar våra möjligheter att göra våra medlemmars arbetsvillkor ännu bättre, fortsätter Annika Strandhäll.

Rekryteringsarbetet fick också en extra skjuts av den nyligen avslutade digitala kampanjen ”Alla ska få frågan”. Kampanjen, som pågick under oktober och november, var utformad som en tävling där det gällde att ställa frågan om medlemskap till så många som möjligt. Tävlingen resulterade i 2018 nya medlemmar och ett stärkt internt engagemang.

För ytterligare kommentarer kontakta förbundsordförande Annika Strandhäll tfn 070 - 280 85 61 eller Therese Svanström-Andersson, kanslichef tfn 070 - 298 32 44.

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

825 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 6 2019

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb