×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Vision bjuder in till seminarium om trakasserier i arbetslivet

I våras presenterade Vision ett förslag till en lag mot trakasserier i arbetslivet. Tanken var att täppa till luckan i lagen som i dag hindrar drabbade från att få upprättelse. Vision bjuder nu in till ett seminarium för att bredda frågan hur vi ska få ett arbetsliv fritt från kränkande beteende.

När: Måndagen den 8 oktober kl 9.30-14.30.

Var: I Visionsalen, Vision, Kungsgatan 28A i Stockholm.

Förslaget som Vision lade fram i våras fick stor uppmärksamhet och nyligen skrevs en riksdagsmotion om att det behövs en tydligare lagstiftning som skyddar den som utsätts för trakasserier på jobbet.

Under seminariet kommer frågan att debatteras av bland andra riksdagspolitiker, arbetsgivare och fackliga företrädare. Bland deltagarna finns Josefin Brink, riksdagsledamot (v), Abir Al-Sahlani, riksdagsledamot (c), Torsten Heinberg, Arbetsmiljöverket, Ned Carter, Sveriges kommuner och landsting, Sten Gellerstedt, LO och Annika Strandhäll, Vision.

Deltagarna på seminariet kommer också att få höra Reza Emdad, psykoterapeut vid Karolinska Institutet, berätta senaste nytt från forskningsvärlden om hälsokonsekvenser och sociala konsekvenser av arbetsplatsmobbning.

I samband med seminariet presenterar Vision en unik medlemstjänst med professionella stödsamtal för utsatta medlemmar som vi startar nästa år i samarbete med Förenade Liv. Vi har också tagit fram en ny strategi för lokalt fackligt arbete mot kränkande beteenden.

Varmt välkomna!

Vid frågor kontakta Carola Löfstrand, arbetsmiljöspecialist på Vision, 070 – 384 48 44

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

388 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 6 2019

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb