×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Pressinbjudan - Visions ordförande besöker Linköping torsdag 9 februari

Publicerad 2012-02-06

Annika Strandhäll, Vision, ägnar en heldag åt att besöka Linköping. Media inbjuds att delta på samtliga programpunkter nedan. En särskild pressträff anordnas kl 13.30 för att presentera en undersökning om hur allmänheten i Östergötland ser på löneskillnaderna mellan manligt och kvinnligt dominerade branscher och yrken.

Tema för dagen: hur får vi unga att välja att börja jobba med välfärdsfrågor?

Kl 09.30 Besök Linköpings kommun. Jobb- och kunskapstorget. Nygatan 19, Linköping. Hur jobbar kommunen med att hjälpa ungdomar till jobb? Kontaktperson: Anita Thor Arbetsmarknadskonsulent, 013-263951

Träff med chefen Mats Johansson och medarbetarna.

Kl 10.45-11.30 Besök Ramstorp, Äldreboende Carema

Besök och diskussion. Kontaktperson: Maria Lagerqvist, 013-013-26 33 84/80, adress: Ramstorpsgatan 36, 582 45 Linköping.

Kl 13.30-14.00 Pressträff . Annika Strandhäll presenterar resultatet av undersökningen i Östergötland om löner (Landstingets lokaler på Klostergatan 19, källarplanet).

Kl 14.15 – 14.50 Landstingets Personalavdelning (Klostergatan 19). Träff med Erica Härnman, HR-chef Resurscentrum i landstinget samt personal som arbetar med HR-frågor i landstinget. Hur attrahera till landstinget? Just nu plockas löneadministratörer från landstinget.

För mer information, kontakta Annika Strandhäll på tel 070 280 85 61 eller Affi Kölevik, chef för Visions center i Linköping, på tel 070 556 44 06

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

651 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 6 2019

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb