×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Nynäshamns arbete för mänskliga rättigheter prisas

Arbetsgivarenheten i Nynäshamns kommun får idag fackförbundet Visions MR-pris för sitt systematiska arbete för mångfald, likabehandling och mot diskriminering.

Priset tilldelas den arbetsgivare som på ett föredömligt sätt arbetat med mänskliga rättigheter och genomfört medvetna aktiva åtgärder för att främja mångfald och integration och motverka diskriminering på arbetsplatsen/verksamheten.

Juryn, som består av Visions förbundsstyrelse med biträde av RIM (Rådet för integration och mångfald), ger följande motivering till 2012 års pris:

Arbetsgivarenheten i Nynäshamns kommun tilldelas Visions MR-pris för sitt systematiska arbete med likabehandlingsfrågor. Likabehandling har blivit en naturlig del i alla förvaltningars samverkansarbete i kommunen. Dessutom arrangeras mer storskaliga arrangemang för att ytterligare stödja, inspirera, motivera och understryka frågans dignitet. Helhetsintrycket blir att Nynäshamn framstår som en kommun i framkant inom likabehandlingsområdet.”

-  Vi är oerhört glada och stolta över att få ta emot det här priset. Vi ser det som en bekräftelse av vårt arbete för likabehandling och mot diskriminering. Det finns förstås mycket mer att göra, men det här känns som ett bra första steg, säger Daniel Adborn, kommunalråd och kommunstyrelsens vice ordförande i Nynäshamn.

Genom MR-priset vill Vision lyfta fram de goda exemplen och premiera arbetsgivare som arbetar för att främja integration och mångfald på arbetsplatsen. I år har fjorton nomineringar kommit in från medlemmar och förtroendevalda.

Priset delas ut idag på Visions förbundsmöte i Norrköping. Det består av en skulptur skapad av Joze Strazar Kiyohara en konstnär född i Slovenien 1940 men bosatt och konstnärligt verksam i Stockholm sedan 1965. Verket är en bronsstaty som heter ”isdans”.

För ytterligare kommentarer kontakta Olof Ambjörn, Internationell sekreterare/Mångfaldsstrateg, tfn 070-329 71 75.

Läs mer om Visions arbete för mångfald i arbetslivet http://vision.se/Din-trygghet/Mangfald

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

820 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 6 2019

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb