×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Annika Strandhäll omvald till Visions ordförande

Vid Visions förbundsmöte i Norrköping gav ombuden i kväll Annika Strandhäll förnyat förtroende att leda förbundet ytterligare fyra år.

Annika Strandhäll valdes till förbundsordförande vid Visions (dåvarande SKTF) extrakongress i juni 2011. Annika Strandhäll är 37 år och bor i Stockholm. Hon har suttit i Visions förbundsstyrelse sedan 2008 och har arbetat fackligt sedan 1999. Hon arbetade tidigare som projektassistent med arbetsmarknadsfrågor i Göteborgs stad.

- Tusen tack för förtroendet! Jag är oerhört stolt och glad. Nu ser jag fram mot att fortsätta leda förbundet och det förändrings- och förnyelsearbete som vi har påbörjat, säger Annika Strandhäll.

Frågor som Annika Strandhäll vill lyfta ytterligare är de strukturella löneskillnaderna och högre löner för Visions medlemmar i välfärdssektorn.

- Jämställdhet är en viktig fråga för Vision där vi har varit drivande under lång tid, säger Annika Strandhäll. 

Visions förbundsmöte äger rum 20–23 september på Louis de Geer Konsert & Kongress i Norrköping. Förbundsstyrelsen består av tolv ledamöter som väljs för en mandat­period, det vill säga fyra år.

Till den nya förbundsstyrelsen valdes också: Ove Jansson (1:e vice ordförande), Veronica Karlsson (2:e vice ordförande), Anders Blom, Monika Göl, Katarina Holmqvist, Michael Karlsson, Mikael Korán, Anna Nilsson, Jenny Nygårds, Mikael Stillman och Sven Erik Trulsson.

Bilder på samtliga ledamöter i förbundsstyrelsen kommer att finnas på www.vision.se under kvällen.

För ytterligare kommentarer kontakta Annika Strandhäll, tfn 070 – 280 85 61, Nina Odermalm Schei, presschef, tfn 073 056 70 33 eller Maria Martinsson, pressekreterare 070 655 50 48.

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

1494 nya medlemmar under januari

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 6 2019

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb