×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten. Jag kan också betala via autogiro eller e-faktura.

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Li Ohlson

Li Ohlson

Hälsoskyddsinspektör

Ålder: 33

Fackliga uppdrag: Ordförande Tranåsavdelningen, huvudskyddsombud, kursledare

Vilken facklig-politisk fråga tycker du är nödvändig för Vision att driva?
Vi måste fortsätta prata om vad vi är till för, vad och hur vi faktiskt kan påverka.
Jag tror på att man måste arbeta förebyggande och nutidsorienterat så att vi som arbetar fackligt nu, ska kunna lämna bättre villkor efter oss till kommande generationer.
Villkor i arbetslivet, lön och hur arbetsmiljön påverkas ska kunna påverkas och vara likvärdiga oavsett ålder, könsidentitet, könsuttryck, etnisk tillhörighet eller om man arbetar inom privat eller offentligt sektor.

Adress: Frinnaryd

E-post: li.ohlson@tranas.se

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb