×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten. Jag kan också betala via autogiro eller e-faktura.

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Annica Dovander

Annica Dovander

Tandsköterska

Ålder: 63

Fackliga uppdrag: Ordförande och huvudskyddsombud för Folktandvården i Stockholm, samordningsgruppen

Vilken facklig-politisk fråga tycker du är nödvändig för Vision att driva?
Yrkesfrågorna. Det ska kännas tryggt att det finns någon som kan mitt yrke och driva frågorna framåt.

Strukturella löneskillnader. Hur ska vi få unga att satsa på välfärdsyrken (Sveriges viktigaste jobb) med konkurrenskraftiga löner och att få en bra förutsättning att kompetensutvecklas för att göra ett bra jobb.

Få flera att engagera sig och bli mer motiverade i fackliga frågor ute på arbetsplatserna.

Arbetsmiljö och sjuktal.

 

Adress: Norrtälje

E-post: annica.dovander@ftv.sll.se

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb