×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

  • Anna Björk jobbar som samordnare, två respektive tre dagar varannan vecka, på den nya kliniken. Foto: Petra Berggren

    Anna Björk jobbar som samordnare, två respektive tre dagar varannan vecka, på den nya kliniken. Foto: Petra Berggren

Hon är navet på ny tandakut

2019-01-21

Tidningen Vision nr 1 2019. Den första oktober öppnade Folktandvården i Sundsvall en särskild tandakut för personer som inte är listade på någon klinik.

Ett syfte är att fördela jourarbetet jämnare på personalen i upptagningsområdet. Ett annat är att underlätta för patienter att komma rätt. På akuten jobbar två team, med vardera en tandsköterska och en tandläkare, som på rullande schema kommer från sex närliggande kliniker. Förhoppningen är ett ökat erfarenhetsutbyte mellan personal. Som akutens fasta punkt delar två tandsköterskor på en tjänst som samordnare.

– Vi ville dela på tjänsten för att minska sårbarheten. Det är en speciell sits som kräver ett utåtriktat arbete och samarbete med de andra klinikerna, säger verksamhetschefen Martin Marklund.

En av samordnarna är Veronica Nordin.

– Att få vara med på en start av något som inte har funnits i Sundsvall förut är jättespännande. Det roligaste är att vi får träffa nya medarbetare varje dag och nu i starten också få lära känna alla dessa, säger hon.

Veronica Nordin får medhåll av Anna Björk, som hon delar tjänsten med.

– Jag gillar dessutom att ha eget ansvar för tidbokning och reception, tillägger Anna Björk.

Den särskilda tandakuten i Sundsvall är ett projekt som pågår till sista mars, men kan förlängas.

– Hoppas det. Det är både händelse­rikt och varierande, säger Veronica Nordin.

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum