×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

warning icon

Systemunderhåll 12-13 juni

På grund av systemunderhåll kommer det inte vara möjligt att logga in på Mina sidor, Vision-appen och på vision.se lördag 12 juni kl 07.00 till söndag 13 juni kl 12.00.

  • 
           Det är viktigt att man verkligen kan få ut sin semester senare om man inte tar den på sommaren, säger Susanne Kuci. Foto: Morgan Karlsson

    Det är viktigt att man verkligen kan få ut sin semester senare om man inte tar den på sommaren, säger Susanne Kuci. Foto: Morgan Karlsson

Flexibilitet ger bonus

2016-04-14

Tidningen Vision nr 3 2016. Medicinska sekreterare i Landstinget Blekinge kan tjäna upp till 36 000 kronor extra i samband med årets semesterplanering, oavsett grundlön.

Bonusen gäller dem som har lämnat in önskemål om semester under juni, juli och augusti, och kan tänka sig att flytta hela eller delar av den till en annan del av året om det är svårt att få ihop tillräckligt med personal under sommarperioden.

– Det är upp till varje förvaltningschef att bestämma om de vill använda sig av den, säger förhandlingsstrateg Carin Hedqvist, som tagit fram idén.

Landstinget har haft liknande bonus om somrarna sedan år 2000, men årets system innebär enklare administration, enligt Carin Hedqvist.

Visions avdelning i Landstinget Blekinge ser både för- och nackdelar.

– Vi tycker att det är positivt att man kan tjäna en extra slant, men det ska inte vara en lösning som arbetsgivaren använder år efter år för att lösa personalbristen, säger Susanne Kuci, medicinsk sekreterare och förtroendevald.

Kommentarer

Vi strävar efter att kommentarerna håller hög kvalitet. Inlägg med rasistiskt eller sexistiskt innehåll är inte tillåtna och kommer inte att publiceras. Vi förbehåller oss också rätten att inte publicera inlägg med kränkande personangrepp eller som på annat sätt bryter mot Visions villkor för kommentarer. Genom att publicera kommentarer nedan godkänner du våra villkor för publicering.

comments powered by Disqus

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum