×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Pris för samarbete kring integration

2013-10-16, Tidningenvision.se

4 All i Skellefteå får Visions regionala mångfaldspris 2013. Projektet är ett samarbete mellan kommunen, ideella organisationer och företag.

Priset delades ut av RIM, Visions råd för integration och mångfald, i samband med Visions regionala förbundskonferens i norr. Motiveringen är att 4 All arbetat långsiktigt och att man skapar nya strukturer för att förbättra integrationen för nyanlända.

Konkret har det bland annat handlat om kontakter med företag och privata arbetgivare, att göra Skellefteå kommuns kundtjänst till en bas för samhällsinformation från olika myndigheter, utbildning, och att skapa nya mötesplatser.

Förutom Skellefteå kommuns kundtjänst och kultur- och biblioteksavdelning har föreningen Urkraft och studieförbundet NBV varit partners i projektet. De har i sin tur samarbetat med bland annat företagare, landstinget, arbetsförmedlingen och kyrkan.

– Det speciella med 4 All är att så många olika aktörer jobbat tillsammans. Det är ett samarbete mellan det offentliga, ideella och privata företag, säger projektledare Therese Lundgren.

Varför är det så betydelsefullt?

– Därför att det är enda sättet att skapa hållbarhet på sikt, att se till att integrationsprojektet inte bara blir en kommunal angelägenhet.

Mårten Kierkegaard

marten.kierkegaard@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum