×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Sahlgrenska höjer säkerheten

2013-01-17, Tidningenvision.se

Efter skottlossningen vid akuten på Sahlgrenska universitetssjukhuset i somras höjs nu säkerheten. Låsta dörrar, väktare, överfallslarm och utbildning av personalen är några av greppen man tar till.

– Ingen ska uppfatta Sahlgrenska som en bunker, det ska fortfarande vara en tillgänglig miljö. Men rutiner ska finnas lättillgängliga när det oönskade inträffar, säger Anders Gidrup, säkerhetschef på sjukhuset.

Antalet incidenter vid Sahlgrenska universitetssjukhuset har ökat under senare tid. I somras skedde ett allvarligt tillbud då två familjer hamnade i konflikt och sköt på varandra vid entrén. Det ledde till att man bestämde sig för att se över säkerhetsrutinerna.

Bland annat har man skilt väntrummet från vårdmiljön med en låst dörr, övervakningskameror har installerats och väktare finns på plats på helgnätterna.

– Personalen kommer inte märka någon skillnad. Besökarna får vänta på sin tur, det kommer ge en tryggare miljö för alla, säger Anders Gidrup.

Alla anställda på akuten har också fått överfallslarm och utbildats i hur man bedömer risker och hanterar hotfulla situationer.

Niklas Lindstedt

niklas.lindstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum