×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Ny chef för Region Skåne utsedd

2012-09-05, Tidningenvision.se

Jonas Rastad blir ny regiondirektör i Region Skåne. Han börjar 1 december och är i dag landstingsdirektör i Västerbottens läns landsting.

–Han har precis de egenskaper som krävs för att leda Region Skånes organisation, säger regionstyrelsens ordförande Pia Kinhult (M) i ett pressmeddelande. 

Jonas Rastad är läkare och har arbetat som kirurg vid Akademiska sjukhuset i Uppsala.  1999 utnämndes han till professor i kirurgi vid Uppsala universitet. Han har även varit sjukhuschef vid Länssjukhuset i Kalmar.

Jonas Rastad efterträder Sören Olofsson som avgick två år innan hans förordnade gick ut. Vision och andra fackförbund var kritiska till Sören Olofssons sätt att leda regionen.

Visionsavdelningen fick beskedet på förmiddagen.

–Det är svårt att ha en uppfattning, men vi ska träffa honom på fredag, säger avdelningens ordförande Monika Göl.

Regionstyrelsen fattar det formella beslutet att anställda Jonas Rastad 13 september.

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum