×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Kronoberg löneutbildar alla anställda

2012-03-12, Tidningenvision.se

I Kronobergs läns landsting ska alla omkring 5 500 anställda få utbildning i lönesättning. Vision, som drivit på i frågan, tycker att det är en bra satsning.

–Vi har velat ha det här länge. Det är viktigt att alla, inte bara cheferna, förstår hur löneprocessen går till, säger Else-Marie Banner, ordförande i Visions landstingsavdelning i Kronoberg.

Arbetsgivaren har tagit in en konsult som ska hålla halvdagsseminarier, fyra timmars utbildning, med samtliga anställda. Fackligt aktiva har fått testa utbildningen och komma med synpunkter.

–Vi hade erbjudit oss att hjälpa till mer konkret, men det blir bra med konsulten också. Huvudsaken är att utbildningen blir av, säger Else-Marie Banner.

Hon konstaterar att lönesättning i dag inte handlar om vem som jobbat längst utan vem som presterar bra och når uppställda mål.

– Det är bra om alla anställda har sådant klart för sig. Det ökar möjligheterna att påverka lönen.
 

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum