×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Ökad arbetstid då klämdagar tas bort

2012-05-03, Tidningenvision.se

Klämdagar och lediga eftermiddagar före röd dag för Vision-medlemmar i Hudiksvalls kommun försvinner nästa år. Det innebär att årsarbetstiden förlängs.

Tidningen Vision har tidigare berättat att Hudiksvalls kommun har tänkt riva upp det över 40 år gamla avtal med Vision (dåvarande SKTF) som har gett fackförbundets medlemmar lediga klämdagar och kortare arbetsdagar dag före helgdag, en arbetstidsförkortning med 23 timmar under ett år.

Nu har kommunen tagit beslutet och i stället kommit överens med facket om nya avtal, skriver Hela Hälsingland på nätet.

– Vi kommer att ha en arbetstidsförkortning på 16 timmar under ett år, men de kommer att disponeras när det passar över året. Vi kommer inte att ha stängt på klämdagar, säger personalchefen i Hudiksvall, Maria Larsson, till Hela Hälsingland.

Vision-medlemmarnas årsarbetstid förlängs alltså med sju timmar.

I ett annat avtal erbjuder Hudiksvall kommun nu Vision-medlemmarna fler semesterdagar mot att man avstår pengarna i semesterdagstillägget.

 

 

Lotta Ekstedt

lotta.ekstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Tipsa oss!

Vad vill du läsa om i Tidningen Vision? Kontakta oss på redaktionen.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb