×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Byggnads utökar strejkvarsel

2012-05-02, Tidningenvision.se

Byggnads lägger ett utökat varsel om stridsåtgärder inom VVS-, Kyl- och plåtslagarbranschen. Varslen berör 800 medlemmar.

Byggnads anser att VVS Företagen och Plåtslageriernas Riksförbund inte ens bemödat sig att försöka förhandla eller hitta konstruktiva lösningar när det gäller arbetstidsförkortning och lärlingslöner.

Den 25 april trädde Byggnads varsel om strejk och blockad i kraft på ett antal företag i branschen. Nu hotas ännu fler företag av stridsåtgärder om inget kollektivavtal förhandlas fram senast 11 maj. Ytterligare strejker och blockader kan komma den 16 maj.

-Det är mycket förvånande att arbetsgivarsidan hindrar många hårt arbetande medlemmar att kunna förena yrkesliv med familjeliv. Det är oerhört väsentligt att våra medlemmar får en arbetstidsförkortning för att kunna fortsätta arbeta fram till pensionen och även kunna ta ett modernt ansvar för hemmet, säger Torbjörn Johansson, avtalssekreterare i Byggnads, i ett pressmeddelande.

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Gå till frågeforum