×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Vision på Peace and Love

2012-06-28, Tidningenvision.se

Det är full fart i Visions tält på Peace and Love-festivalen i Borlänge. Många unga vill prata fackliga frågor.

Festivalen har bara börjat men i Visions tält på området har redan många vattenflaskor, sittunderlag och tatueringar gått åt.

Men det viktigaste för de 40 medlemmar från hela landet, som turas om att stå i tältet, är att prata fackliga frågor med ungdomar.

- Vi måste vara där ungdomarna är. Vi kan inte sitta i kommunhuset och vänta på att någon ska komma. Det finns ett otroligt intresse för våra frågor, säger Lasse Svensson, från Visions avdelning i Borlänge.

Många vill prata om sina sommarjobb, om de fått rätt lön och bra villkor. Andra undrar hur facket fungerar.

- Vi får berätta mycket. Sådant som man själv tar för givet är det inte alla unga som känner till, säger Lasse Svensson.

Det är femte året i rad som Vision och dåvarande SKTF har ett tält på Peace and Love-festivalen.

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum